Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Harghita Racu - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Harghita-Bai (Miercurea Ciuc), judetul Harghita

Unde este Harghita Racu?

Harghita Racu Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre dreapta Parau Harghita Racu Harghita Racu Stanci Urme. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Harghita Racu! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Harghita Racu si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Harghita Racu?
Piatra Tabulata Siculeni. De langa stanca avem o priveliste frumoasa asupra Ciucului de Mijloc si Superior. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cetatea Bufnitei Harghita Bai. La 5.6 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Stancile Malnavesz. (obiectiv turistic cu geocutie) Mofeta Harghita-Bai. Mofeta - Harghita-Bai.
Vallato Harghita-Bai. (obiectiv turistic cu geocutie) Partia Csipike Harghita-Bai. Izvorul Piricske si Partia Csipike - Harghita-Bai.
Parcul de aventura Balu Harghita Bai. Parcul de aventura Balu din Hargita Bai, pe un teren de 1,5 hectare, dispune de 105 de jocuri cu 120 platforme.
Pasul Ferto. In limba maghiara - magyarul: Rákosi Hargita
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Harghita Racu - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Felicitari pentru primul gasitor - Daca iti plac varfurile Harghitei, iti recomand ascunzisul de pe varful Harghita Siculeni, respectiv panorama de pe Varful Tesit din apropiere...
 • Noi eram primii gasitori in carnetel - Fara poteca marcata, era interesant drumul prin padure...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Harghita Racu? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cascada Paraului Saritor
Micul platou format sub varful Harghita Madaras, format aici in timpul activitatii vulcanice confera locului un aspect in trepte.
Piatra Mica a Bufnitei la 1.95 km
GR0629 Piatra Mica a Bufnitei Harghita-Bai
Varful Harghita Siculeni la 2.21 km
GR0181 Varful Harghita Siculeni
Varful Harghita Madaras
Harghita Madaras este una dintre cele mai populare partii de schi din Transilvania.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Purificator cu osmoza inversa oferta limitata Ecosoft PURE AquaCalcium. Elimina 99.8% din poluarea din apa.
Purificator osmoza inversa oferta limitata

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.