Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Fiasteto - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Atia (Corund), judetul Harghita

Unde este Fiasteto?

Punctul de belvedere de pe Fiasteto. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Indicatorul localitatii Poarta veche Punct de panorama. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Fiasteto! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Fiasteto si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Fiasteto?
Piatra Moric Corund. Piatra Moric este un punct de belvedere, situat la nord-est de Corund, cu vedere asupra comunei Corund, a celor doua nivele ale platoului vulcanic si muntele Firtus.
Lavanda Bokor Valea lui Pavel. In anul 2023, se va organiza al doilea festival Lavanda Valea lui Pavel cu programe pentru familii, in weekendul 8-9 iulie, sambata si duminica.
Piatra cu Gaura Corund. (obiectiv turistic cu geocutie) Izvorul Nadas Sovata. Ori prin aleea ingusta de langa gardul spalatoriei.
Tinovul de la Fantana Brazilor. Izvorul Maria Sovata. Izvorul Maria a fost construit in anul 1910 pentru a solutiona problema apei potabile in statiunea Sovata.
Pasul Calonda. (obiectiv turistic cu geocutie)
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si obiective gasite
  • Urmarire geoobiectiv
  • Localizare pozitie pe harta
  • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Coordonate gps Fiasteto - descarcare fisier .gpx
  • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
  • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  • Fiasteto, inainte de furtuna - Am reusit sa parcurgem jumatatea drumului dintre Atia si platou cu masina, apoi am continuat pe jos...
  • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Fiasteto? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Fantana cu apa sarata
Fantana cu apa sarata de la Arcio, este situata pe malul drept al paraului Corund, la 200 m de la intersectia spre Atia, in directia sud.
Dealul Melcului
Dealul Melcului este un depozit carbonatic de 1,5 ha.
Piatra Siclodului
Pentru a ajunge la Piatra Siclodului putem urmari traseul marcat cu cruce galbena, care incepe din drumul Sovata - Praid, din locul denumit Sasveres.
Muntele de sare Praid la 5.55 km
GR0747 Muntele de sare Praid

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.



Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.