Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Culmea Iavardi - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Poiana Fagului (Lunca de Jos), judetul Harghita

Unde este Culmea Iavardi?

Culmea Iavardi se inalta deasupra vaii paraului Iavardi. Chiar daca varful propriu-zis este acoperit cu brazi, in drum spre culme putem vedea o multime de formatiuni stancoase interesante. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Spre culmea Iavardi Salase de vara Saua Iavardi Stanca interesanta Valea Iavardi Coltul Hutupa Bataia norilor cu soarele Garduri peste tot Salasuri de vara Flori galbene Zbarciog. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Culmea Iavardi! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Culmea Iavardi si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Culmea Iavardi?
Punct belvedere Sacadatul. Sacadatul se afla la aproximativ jumatatea distantei dintre Tarcau si Nascalatul lui Danfalau, la sud - sud-est de Saua Tarcau, la limita nordica a Muntilor Ciucului. (geoobiectiv cu geocutie)
Pasul Dracului Balan. Cu 2,5 km inaintea localitatii Balan, pornind de la gura paraului Fantana lui Gal si urmand drumul judetean 127B, urmarand marcajul cruce rosie, prin Pasul Dracului putem ajunge pe creasta principala a Muntilor Noscolat, respectiv Hasmas. (geoobiectiv cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Varful Trei Pietre. Distanta de parcurs: 18 km. (obiectiv interesant cu geocutie)
Trei Pietre Munceii Nascalatului. Belvederile oferite de punctul somital sunt impresionante.
In limba maghiara - magyarul: Jávárdi-tető Jávárdipataka
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Culmea Iavardi - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Geocutie noua intr-un ascunzis nou - De data asta am ajuns aici cu ocazia unei ture in circuit in jurul muntelui Iavardi...
 • La vanatoare, cu cartuse oarbe ! - Am ajuns pe Varful Iavardi odata cu o ploaie marunta dar deasa, care n-ar fi trebuit sa ne impiedica sa gasim cutia...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Culmea Iavardi? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Piatra lui Kota
Piatra lui Kota este o stanca interesanta, care se afla pe valea paraului Janok, pe versantul muntelui Iavardi.
Stanca Bufnitei
Pe muntele Iavardi fiecare stanca are o denumire: Piatra lui Herman, Stanca Bufnitei, Piatra lui Kota, Piatra Portelan.
Valea Iavardi
Paraul Iavardi este un afluent din dreapta al paraului Valea Rece.
Capela Sfantul Petru si Pavel
Este oarecum surprinzatoare prezenta acestei capele pe unul dintre picioarele Muntelui Iavardi, relativ departe de catunul Poiana Fagului al satului Valea Rece din comuna Lunca de Jos.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Motocositoare pe benzina cu preturi speciale
Motocositoare benzina preturi speciale

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.