Craciunel - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Craciunel (Ocland), judetul Harghita

Craciunel

Craciunel se intinde in valea paraului Homorodul Mic, la o distanta de 1 km spre nord de centrul comunei, Ocland, la o altitudine de cca. 530 metri. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Biserica din Craciunel 1 Biserica din Craciunel 2 Cautand in ploaie ... si in intuneric... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Craciunel.

Cautati geoascunzisul Craciunel si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
27830 Piatra Ejtoko. 30976 Pestera Orban Balazs. Pestera Orban Balazs. 31011 Surducul Varghisului. La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali. 31133 Refugiu montan. 31350 Via ferrata Soim Calator. Catarand aici, umblam in tinutul soimilor. 31595 Stanca Minunilor. 32348 Mormantul reginei Reka. Conform unei legende secuiesti locale, pe valea paraului Rica/Rika, sub culmea pe care se afla Cetatea Reka, sub o stanca de calcar, se afla mormantul reginei Reka. 33089 Ruinele cetatii Reka. 33705 Fortificatiile din Padurea Rica. Pe varful Heghies, pe a carei panta se intinde padurea Boldi, se gasesc ruinele cetatii Attila, respectiv cetatea Réka, care alcatuiesc ansamblul fortificatiilor din padurea Rica. 33918 Lacurile de langa Varghis. Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica. 39460 Biserica reformata din Varghis. Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina. 43219 Batranul Carpatilor. Batranul Carpatilor. 43568 Piatra Tarcii. Piatra Tarcii, sau Dambul Mare pe harta militara, avand inaltimea de 886 m, este cel mai inalt deal din jurul orasului Odorheiu Secuiesc. 43756 Piatra Likasko. In Secuime, gasim formatiuni naturale denumite Likaskő (Piatra cu Gaura), in mai multe locuri. 44415 Hanul Suparatoarea Nevestelor. Hanul Suparatoarea Nevestelor se afla la intersectia drumurilor care vin dinspre Baile Chirui, Selters, respectiv Lueta. 44604 Capela Dobo. 45423 Baile sarate de la stufaris. Baile sarate de la stufaris Nadasszeki sosfurdo sunt bai traditionale, care se afla pe valea Varghisului, la sud-vest de Selters.
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Baile Dungo la 1.43 km
GR0463 Baile Dungo Craciunel
Ocland
Ocland se intinde pe malul stang al raului Homorodul Mic, la altitudinea de 515-520 m langa drumul judetean 132.
Popasul pasarilor la 3.02 km
GR1511 Popasul pasarilor Sanpaul
Ruinele cetatii Kustaly
Pornind spre stanga drumului judetean (spre sud), dupa o plimbare de aproximativ 50 de minute ajungem la cetatea Kustaly.
Parcul Victor Roman la 5.3 km. GR2588 Parcul Victor Roman Martinis

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Am gasit-o - Am găsit și acesată geocutie cu o mică căutare în plus ca de obicei...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.