Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cozmeni, judetul Harghita

Cozmeni - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cozmeni

Cozmeni

Cozmeni este vestita ca fiind una cu cea mai veche Lege sateasca (1608)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cozmeni:

Biserica
Biserica

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cozmeni.

Cautati geoascunzisul Cozmeni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Muzeul de apa minerala Tusnad la 2.75 km - Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului. * Apa minerala Alszeg la 3.16 km - Fantana cu apa minerala Alszeg a fost amenajata in anul 1960, in partea de vest a satului Tusnad. * Mlastina Benes la 3.57 km - Mlastina Benes, Vrabia. * Mlastina Nyirkert la 3.71 km - * Mlastina Csemo la 3.99 km - * Apa minerala Julis la 4.84 km - Apa minerala Julis se afla in partea de est a satului Tusnadu Nou, langa strada care duce spre gara. * Mlastina Valea de Mijloc la 6.4 km - * Poarta Ako la 7.97 km - Denumirea de Poarta Akó exista cu mult timp inainte sa vedem o poarta secuiasca in acest loc. * Conacul Henter la 8.31 km - Ansamblul conacului Henter este format din cladirea conacului si poarta baroca. * Varful Cetatii I. la 9.08 km - Varful Cetatii - Baile Tusnad. * Baile Adorjan la 9.48 km - Este povestea ridicarii si decaderii unei mici amenajari balneare a unor izvoare minerale de pe Valea Bisericii. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Baile Soszekfurdo
Baile Soszekfurdo la 1.61 km
GR0443 Baile Soszekfurdo
Lazaresti
Lazaresti la 2.98 km. Lazaresti mult timp a fost satul cel mai sudic al Ciucului de Jos.
Izvorul de apa minerala
Izvorul de apa minerala la 3.63 km
GR0405 Izvorul de apa minerala Cetatuia
Sanmartin
Sanmartin
Sanmartin este considerat centrul Ciucului de Jos, centrul tarii cartofului.
Biserica catolica
Biserica catolica
Satul Cetatuia se afla la sud de Sansimion, pe terasa din stanga Oltului, la o altitudine de 662 m, la 18 km sud de Miercurea-Ciuc.
Monumentul si cimitirul din Pasul Casin
Monumentul si cimitirul din Pasul Casin
Pasul Casin sau Nyerghes face legatura intre Muntii Bodoc si Muntii Ciucului, despartind, totodata, bazinul Oltului de cel a Raului Negru, afluent tot al Oltului.
Baile Lazaresti
Baile Lazaresti la 4.67 km
GR0474 Baile Lazaresti

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Am gasit foarte usor copacul - Dar nu si cutia...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.