Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Coasta Pietroasa - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Jigodin-Bai (Miercurea Ciuc), judetul Harghita

Unde este Coasta Pietroasa?

Coasta Pietroasa Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: 8968 Bucati mari de piatra In spate Sumuleul Mare 8973 8974 8975 Bolovani in iarba Un lac mic Umbra 1 Umbra 2 Umbra 3. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Coasta Pietroasa! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Coasta Pietroasa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Coasta Pietroasa?
Cetatea Miko Miercurea Ciuc. Salcia. La 2.8 km. In Miercurea Ciuc, intre Parcul Central si Piata Cetatii, langa Bulevardul Timisoarei, intre blocuri, gasim o salcie cu doua trunchiuri, cu o forma interesanta. (geoobiectiv cu geocutie)
Baile Miercurea Ciuc. Jucatorii de hochei. La 2.9 km. Grupul statuar, reprezentand doi jucatori de hochei, se afla in fata patinoarului Vákár Lajos din Miercurea Ciuc. (geoobiectiv cu geocutie)
Borsaros. Are o lungime de 1 km si o latime de 50-200 m.
Teiul de 500 de ani din Leliceni. Traieste in memoria oamenilor ca fiind un copac singuratic, care a strajuit biserica. (obiectiv interesant cu geocutie)
Izvorul Andras Pista. Fantana cu apa minerala András Pista - Borsáros, Sancraieni. (geoobiectiv cu geocutie)
In limba maghiara - magyarul: Ördöglik Csíkzsögöd
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Coasta Pietroasa - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Coasta Pietroasa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Coasta Pietroasa
Coasta Pietroasa este o faleza mai mica, aproape de orasul Miercurea Ciuc, unde incepatorii pot exersa catararea pe stanca.
Cimitirul vechi din Jigodin
Cimitirul vechi din Jigodin, Miercurea Ciuc.
Izvorul Baile Jigodin
Baile Jigodin, statiunea de aceasi varsta cu cea din Borsec, se situeaza la iesirea din municipiul Miercurea Ciuc, in directie sudica, pe partea dreapta a raului Olt.
Biserica catolica
Biserica romano-catolica din Jigodin este declarata monument conform registrului monumentelor ale judetului Harghita din 1992.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Descopera perfectiunea si eleganta designului italian. Vase si capace WC, lavoare, bideuri, cazi baie freestanding Hatria promotie limitata. Pentru 10% extra reducere adauga in cos voucher hatria10 pentru produsele Hatria.
Vase WC lavoare bideuri cazi baie freestanding promotie limitata

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.