Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cioboteni - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Pauleni-Ciuc, judetul Harghita

Unde este Cioboteni?

Denumirea satului provine din numele familiei "Csobod", una din familiile secuiesti din vremea stabilirii acestora pe aceste meleaguri. Satul sa unit cu Sumuleu in 1941. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Scara acoperita 64 de trepte Geam Biserica Intrarea bisericii Sumuleul Mare Ingeri Biserica Cioboteni. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cioboteni! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cioboteni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cioboteni?
(obiectiv turistic cu geocutie) Capela romano-catolica din Delnita. Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf.
Biserica Sfantul Ioan Botezatorul. Delnita, ocolit de DN 12A, se afla la 8 km est de Miercurea-Ciuc. (geoascunzis)
Drumul Targului Delnita. La 3 km. Acum 4-500 de ani, locuitorii Ciucului de Sus tineau targuri regulate in locul numit Poarta Targului, care se afla la nord de biserica romano-catolica Sfantul Ioan Botezatorul din Delnita, in punctul culminant al drumului de exploatare Drumul Targului. (geoobiectiv cu geocutie)
Baile Arinul Rotund. Accesul este destul de dificil din cauza drumului destul de prost. (obiectiv interesant cu geocutie)
Fantana Fontana Toplita Ciuc. In partea nordica a municipiului Miercurea Ciuc, in anii 80 au fost efectuate mai multe foraje, pentru a cauta noi surse locale de apa.
Lacul Suta. La 3.3 km. Lacul Suta este un lac artificial, creat pe paraul Fitod, langa Miercurea Ciuc.
Salcia Miercurea Ciuc. In Miercurea Ciuc, intre Parcul Central si Piata Cetatii, langa Bulevardul Timisoarei, intre blocuri, gasim o salcie cu doua trunchiuri, cu o forma interesanta.
Jucatorii de hochei Miercurea Ciuc. Grupul statuar, reprezentand doi jucatori de hochei, se afla in fata patinoarului Vákár Lajos din Miercurea Ciuc.
Patinoarul Vakar Lajos Miercurea Ciuc. In limba maghiara - magyarul: Dobogtató Csobotfalva
Obiective cultural-istorice - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cioboteni - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • La Cioboteni, inauntru, inca nu! - Am cercetat minutios prezumtivul ascunzis (scara acoperita), dar in zadar! Poate vom reveni cu ocazia altei treceri prin zona, mai ales ca n-am vazut mare lucru din  biserica, ale carei porti erau inchise, aceasta fiind in plin proces de restaurare (a se vedea foto atasata)...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cioboteni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Capela Salvator
Pe culmea Sumuleului Mic - binecunoscutul loc de pelerinaj de Rusalii - se afla doua capele: Salvator si Isus in Chinuri.
Basorelieful palpabil
Basorelieful palpabil Sumuleu Ciuc se afla vizavi de biserica franciscana, in parcarea amenajata de pe cealalta parte a drumului.
Baia Calugarilor
Pe locul unde are loc pelerinajul de sambata de Rusalii la care participa sute de mii de unguri catolici, in Sumuleu-Ciuc, pe teritoriul din spatele catedralei si manastirii se afla mai multe izvoare de ape minerale.
Biserica catolica
Pauleni-Ciuc se afla în estul depresiunii Ciucului de Mijloc, la nord de Sumuleu.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Corpuri de iluminat preturi promo. In alegerea corpurilor de iluminat trebuie imbinat utilul cu placutul. Lumina ambientala trebuie sa fie conforma cu nevoile noastre, dar obiectele de iluminat trebuie sa se asorteze cu restul decoratiunilor. Alege veioze, pendule, candelabre, becuri, lampi de birou si de podea, plafoniere, aplice de perete, lustre, iluminat pentru exterior potrivite, pentru o redecorare perfecta a casei.
Corpuri iluminat preturi promo

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.