Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Pauleni-Ciuc, judetul Harghita

Cioboteni - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cioboteni

Cioboteni

Denumirea satului provine din numele familiei "Csobod", una din familiile secuiesti din vremea stabilirii acestora pe aceste meleaguri...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cioboteni:

64 de trepte
64 de trepte
Geam
Geam
Biserica
Biserica
Intrarea bisericii
Intrarea bisericii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cioboteni.

Cautati geoascunzisul Cioboteni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Basorelieful palpabil la 0.83 km - Basorelieful palpabil Sumuleu Ciuc se afla vizavi de biserica franciscana, in parcarea amenajata de pe cealalta parte a drumului. * Baia Calugarilor la 0.83 km - Pe locul unde are loc pelerinajul de sambata de Rusalii la care participa sute de mii de unguri catolici, in Sumuleu-Ciuc, pe teritoriul din spatele catedralei si manastirii se afla mai multe izvoare de ape minerale. * Capela romano-catolica din Delnita la 2.93 km - Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. * Patinoarul Vakar Lajos la 3.8 km - * Cetatea Miko Miercurea Ciuc la 3.9 km - Cetatea Mikó se afla in centrul administrativ vechi al orasului Miercurea Ciuc. * Teiul de 500 de ani din Leliceni la 3.95 km - Teiul de langa biserica comunei Leliceni a fost plantat probabil in prima parte a anilor 1500. * Baile Barzava la 5.04 km - Baile Barzava se situeaza la est de satul Barzava, langa paraul cu acelasi nume. * Cimitirul vechi din Jigodin la 5.39 km - Cimitirul vechi din Jigodin, Miercurea Ciuc. * Ruinele castelului Xantusz la 5.41 km - Xántusz Keresztes a fost judecator regal al Scaunului Ciucului, si a cazut in lupta cu tatarii, in anul 1694. * Coasta Pietroasa la 5.53 km - * Baile Miercurea Ciuc la 5.55 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Capela Salvator
Capela Salvator
Pe culmea Sumuleului Mic - binecunoscutul loc de pelerinaj de Rusalii - se afla doua capele: Salvator si Isus in Chinuri.
Biserica catolica
Biserica catolica
Pauleni-Ciuc se afla în estul depresiunii Ciucului de Mijloc, la nord de Sumuleu.
Turn belvedere
Turn belvedere
Loc de pelerinaj al secuilor, al ceangailor din Moldova si al romano-catolicilor in general, Sumuleu Ciuc este un cartier al orasului Miercurea Ciuc, in partea de nord-est a acestuia.
Biserica catolica
Biserica catolica la 2.32 km
GR3154 Biserica catolica Toplita-Ciuc
Biserica Soimeni
Biserica Soimeni
Satul Soimeni, component al comunei Pauleni-Ciuc, este accesibil pe drumuri asfaltate, atat dinspre vest, dinspre centrul de comuna, cat si dinspre sud-vest, dinspre Miercurea Ciuc.
Casa de studii a piaristilor
Casa de studii a piaristilor
Casa de studii a piaristilor este coordonata de preoti-profesori calugari ai Ordinului Piaristilor, a caror misiune este educarea tineretului.
Ciotul plopului negru
Ciotul plopului negru
In Toplita-Ciuc, suburbia orasului Miercurea Ciuc, la aprox.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • La Cioboteni, inauntru, inca nu! - Am cercetat minutios prezumtivul ascunzis (scara acoperita), dar in zadar! Poate vom reveni cu ocazia altei treceri prin zona, mai ales ca n-am vazut mare lucru din  biserica, ale carei porti erau inchise, aceasta fiind in plin proces de restaurare (a se vedea foto atasata)...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.