Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Cetatea Racu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Racu

Cetatea Racu

Ruinele Cetatii Paganilor se afla la vest de vatra satului Racu, la 7 km, pe un pisc aflat la altitudinea 1273 m...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Racu:

Zid
Zid
Zid
Zid
Zid
Zid
Jurnalul
Jurnalul

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Racu.

Cautati geoascunzisul Cetatea Racu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Piatra Mica a Bufnitei la 4.9 km - * Capela de pe muntele Bogat la 6.98 km - Vatra satului Racu este pe lunca Oltului, pe malul stang, la o altitudine de 786 m, pe traseul DN 12, la 11 km nord de Miercurea-Ciuc. * Mofeta la 7.02 km - Mofeta - Harghita-Bai. * Pasul Ferto la 7.99 km - Din parcarea de langa izvor, portiunea mai lata a drumului potrivita pentru a lasa masina, intra in padure. * Baile Dugas la 9.59 km - Baile Dugas se afla langa localitatea Danesti. * Izvorul de langa paraul Loc la 11.01 km - * Muntele Observatorul la 11.17 km - * Lacul Dracului la 11.56 km - * Pasul Tolvajos la 11.88 km - * Biserica catolica la 13.43 km - Mihaileni este asezat pe traseul DJ 124, la 18 km nord de Miercurea-Ciuc, in valea paraului Racu. * Capela romano-catolica din Delnita la 13.66 km - Satul Delnita, apartinand comunei Pauleni-Ciuc, este cunoscut prin Biserica Sf. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Piatra Tabulata
Piatra Tabulata
Piatra Tabulata de langa Siculeni este o formatiune stancoasa interesanta, dar putin cunoscuta din Muntii Harghita.
Harghita Racu
Harghita Racu la 3.01 km
GR0078 Harghita Racu
Varful Harghita Siculeni
Varful Harghita Siculeni la 3.9 km
GR0181 Varful Harghita Siculeni
Cascada Paraului Saritor
Cascada Paraului Saritor
Micul platou format sub varful Harghita Madaras, format aici in timpul activitatii vulcanice confera locului un aspect in trepte.
Varful Harghita Madaras
Varful Harghita Madaras
Harghita Madaras este una dintre cele mai populare partii de schi din Transilvania.
Varful Harghita Ciceu
Varful Harghita Ciceu la 5.47 km
GR0019 Varful Harghita Ciceu Harghita-Bai
Ciuperci de piatra
Ciuperci de piatra
Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cetatea Racu - revalorizare - Am ajuns la cetatea Racu pe un traseu neconventional ce porneste din Siculeni si trece pe la Piatra Tabulata, pe care il vom descrie curand pe site-ul muntesiflori...
 • O zi minunata - Ziua de azi a fost o zi minunata, nu numai din punct de vedere meteo, ci si din alte considerente...
 • Am gasit geocutia primii - Marcajul cruce albastra, care duce pana aproape de cetate, apare doar din cand in cand...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.