Cariera Vacaresti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Satu Nou (Racu), judetul Harghita

Cariera Vacaresti

Cariera Vacaresti Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Lacul carierei Vacaresti Lacul carierei Vacaresti Lacul carierei Vacaresti Cariera Vacaresti Cariera Vacaresti Cariera Vacaresti Lacul carierei Vacaresti Lacul carierei Vacaresti Seceta Frunze Andezit 1... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cariera Vacaresti.

Cautati geoascunzisul Cariera Vacaresti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
12249 Drumul Siculicidiumului. (obiectiv turistic cu geocutie) 14397 Terenul de airsoft. Terenul de airsoft si paintball din Ciceu. (obiectiv turistic cu geocutie) 15822 Drumul Crucii. Calea durerii din Nadejdea a fost amenajata in anul 1933, si renovata in 2012. (obiectiv turistic cu geocutie) 15892 Capela Sfantul Iosif. Capela romano-catolica este inaltata in locul numit Gradina Capelei. (obiectiv turistic cu geocutie) 16005 Biserica catolica. Barzava apartine comunei Frumoasa. 16585 Biserica romano-catolica din Nicolesti. La 1,5 km de centrul Frumoasei, pe DN 12A dintre Onesti si Miercurea Ciuc, se afla centrul parohial Sf. 17424 Biserica catolica Sfantul Anton din Padua. Biserica romano-catolica din Ciceu, monument istoric si arhitectural, a fost sfintita cu hramul Sfantului Anton de Padua in 1783. 17578 Biserica catolica Sfantul Stefan. Prima biserica a localitatii Nadejdea, o capela romano-catolica, a fost construita in 1514, din donatia familiei Bernáld. 18278 Baile Cibre. La jumatatea drumului dintre Mihaileni si Frumoasa a existat, pana la ultima invazie tatareasca din secolul al XVII-lea, un sat numit Cibrefalva. 18388 Muntele Cad. Este granita naturala dintre bazinele Ciucul de Mijloc si Ciucul de Sus. 18840 Capela Sfantul Anton de la Madaras. Capela Sf. 18906 Troita cu palarie. Din Frumoasa porneste un traseu turistic. 19119 Baile Dugas 2. Baile au fost fondate ca atare in 1929, cand in preajma unui cunoscut izvor mineralo-termal (20 grade C) a fost creat un amenajament pentru imbaiere, de catre Corpul Industriasilor din Ciucul de Sus. 19214 Capela Sfanta Elena. Flavia Iulia Helena, cunoscuta sub numele de Sfanta Elena, a fost mama imparatului Constantin cel Mare. 19236 Baile Dugas. Baile Dugas se afla langa localitatea Danesti. 20752 Cariera.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Biserica din Garciu
Biserica fortificata romano-catolica din Satului Nou sau Garciu, este declarata monument conform registrului monumentelor ale judetului Harghita.
Lacul Spalatorul de pietre
Prezentat de mai multi ani ca punct de interes, Lacul cu Limba, limba fiind o mica peninsula, se afla in preajma carierei Garciu, fiind de natura antropica.
Cariera de nisip si pietris
Cariera de nisip si pietris intre Garciu si Frumoasa, de dimensiuni considerabile, langa poligonul de tir din Frumoasa.
Capela de pe muntele Bogat
Vatra satului Racu este pe lunca Oltului, pe malul stang, la o altitudine de 786 m, pe traseul DN 12, la 11 km nord de Miercurea-Ciuc.
Succes
In sfarsit, am reusit.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Un ascunzis cu mai multe valente - Cariera din satul Vacaresti, comuna Mihaileni, acum in conservare, este una de andezit (vezi foto atasate) - roca magmatica cu 60% dioxid de siliciu, folosita in constructii si pavaje...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.