Baile Soszekfurdo - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cozmeni, judetul Harghita

Baile Soszekfurdo

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Baile Soszekfurdo 1 Baile Soszekfurdo 2 Baile Soszekfurdo 3 Baile Soszekfurdo 4 Baile Soszekfurdo 5 Baile Soszekfurdo 6... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Soszekfurdo.

Cautati geoascunzisul Baile Soszekfurdo si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
14604 Mlastina Benes. Mlastina Benes, Vrabia. 15722 Apa minerala Julis. Apa minerala Julis se afla in partea de est a satului Tusnadu Nou, langa strada care duce spre gara. 15819 Baile Nadas. Aflate in centrul unei regiuni cunoscute prin multitudinea izvoarelor de ape minerale, dar mai ales prin amenaj„rile turistice generate de acestea, Baile Nadas, izolate de epicentrul turistic al regiunii din jurul statiunii Baile Tusnad, au un farmec aparte tocmai datorita acestei izolari. 16275 Mlastina Csemo. 16303 Izvorul de apa minerala. 16670 Baile Fantana Sarata. Starea actuala a bailor este deplorabila, mai toate amenajarile fiind aproape distruse sau cu un aspect jalnic, la care se adauga mizeria lasata de autoturistii ce mai opresc aici pentru popas. 17995 Sanmartin. Sanmartin este considerat centrul Ciucului de Jos, centrul tarii cartofului. 18865 Biserica catolica. Satul Cetatuia se afla la sud de Sansimion, pe terasa din stanga Oltului, la o altitudine de 662 m, la 18 km sud de Miercurea-Ciuc. 19886 Mlastina Valea de Mijloc. 23578 Poteca tematica Vechiul rau Olt. Poteca tematica Vechiul rau Olt. 27331 Varful Cetatii I.. Varful Cetatii. 27409 Apa Rosie. 27459 Capela din Vale sau Capela Sfantul Ioan. Bancu este un sat al comunei Ciucsângiorgiu, cunoscut prin biserica sa fortificat„. 27726 Izvorul Alsotiszastovi. 28109 Fortificatia de pe Varful Cetatii. Fortificatia de pe Varful Cetatii este cea mai mare ruina de cetate din zona Ciucului. 28342 Varful Cetatii II.. Varful Cetatii II.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cozmeni
Cozmeni este vestita ca fiind una cu cea mai veche Lege sateasca (1608).
Lazaresti la 2.19 km. Lazaresti mult timp a fost satul cel mai sudic al Ciucului de Jos.
Muzeul de apa minerala Tusnad
Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului.
Monumentul si cimitirul din Pasul Casin
Pasul Casin sau Nyerghes face legatura intre Muntii Bodoc si Muntii Ciucului, despartind, totodata, bazinul Oltului de cel a Raului Negru, afluent tot al Oltului.
Baile Lazaresti la 3.37 km
GR0474 Baile Lazaresti

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.