Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Lazaresti (Cozmeni), judetul Harghita

Baile Lazaresti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Baile Lazaresti

Baile Lazaresti

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Baile Lazaresti:

1414
1414
Bazin
Bazin
1421
1421
1422
1422

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Lazaresti.

Cautati geoascunzisul Baile Lazaresti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Muzeul de apa minerala Tusnad la 3.67 km - Muzeul din centrul satului Tusnad este finantat de Muzeul Secuiesc al Ciucului. * Mlastina Nyirkert la 4.18 km - * Apa minerala Julis la 4.49 km - Apa minerala Julis se afla in partea de est a satului Tusnadu Nou, langa strada care duce spre gara. * Apa minerala Alszeg la 4.5 km - Fantana cu apa minerala Alszeg a fost amenajata in anul 1960, in partea de vest a satului Tusnad. * Mlastina Valea de Mijloc la 4.95 km - * Mlastina Benes la 6.03 km - Mlastina Benes, Vrabia. * Varful Cetatii I. la 6.38 km - Varful Cetatii - Baile Tusnad. * Mlastina Csemo la 6.67 km - * Tinovul Mohos la 6.74 km - Situat la nord-est de lacul Sfanta Ana, in craterul geaman din masivul Puciosu-Ciomatu, drenat incipient de emisarul Ciumatu, tinovul marcheaza faza de colmatare a unui fost lac. * Copacul lui Tarzan la 7.13 km - Copacul lui Tarzan - Lacul Sfanta Ana. * Mofeta la 7.92 km - Din centrul statiunii Baile Balvanyos, la doar aprox. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.
- Judetul Harghita

Obiective turistice vecine


Lazaresti
Lazaresti la 1.98 km. Lazaresti mult timp a fost satul cel mai sudic al Ciucului de Jos.
Monumentul si cimitirul din Pasul Casin
Monumentul si cimitirul din Pasul Casin
Pasul Casin sau Nyerghes face legatura intre Muntii Bodoc si Muntii Ciucului, despartind, totodata, bazinul Oltului de cel a Raului Negru, afluent tot al Oltului.
Baile Nadas
Baile Nadas
Aflate in centrul unei regiuni cunoscute prin multitudinea izvoarelor de ape minerale, dar mai ales prin amenaj„rile turistice generate de acestea, Baile Nadas, izolate de epicentrul turistic al regiunii din jurul statiunii Baile Tusnad, au un farmec aparte tocmai datorita acestei izolari.
Baile Soszekfurdo
Baile Soszekfurdo la 3.37 km
GR0443 Baile Soszekfurdo
Cozmeni
Cozmeni
Cozmeni este vestita ca fiind una cu cea mai veche Lege sateasca (1608).
Baile Fantana Sarata
Baile Fantana Sarata
Starea actuala a bailor este deplorabila, mai toate amenajarile fiind aproape distruse sau cu un aspect jalnic, la care se adauga mizeria lasata de autoturistii ce mai opresc aici pentru popas.
Fortificatia de pe Varful Cetatii
Fortificatia de pe Varful Cetatii
Fortificatia de pe Varful Cetatii este cea mai mare ruina de cetate din zona Ciucului.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.