Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Baile Homorod - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Baile Homorod

Unde este Baile Homorod?

Baile Homorod lies at an altitude of 740-760 m in the valley of Nagy-Homoród river and the Fürdo brook. It is situated on road 13, 18 km from Odorheiu Secuiesc, 34 km from Miercurea Ciuc, and 6 km from Vlahita.

Today the place is a well-known youth holiday resort with plenty of mineral water springs (Lobogó, Mária, Csorgó, Homoród, Ilona, Fenyves springs), whereas in the past it served as hot and cold water effervescent spa resort. Nowadays workshops and conferences are organised here.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Baile Homorod Casute. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Baile Homorod! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Baile Homorod si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Baile Homorod?
Strada toaletelor. In partea de nord-est a satului de vacanta Selters exista o straduta, unde toaletele exterioare au fost plasate in afara gardurilor, direct pe strada.
Cascada Surduc. Partea vaii Varghisului, denumita Surduc, se afla la est de orasul Vlahita, intre Culmea Stejarului si Dealul Fagul Surducului.
Cimitirul vechi din Satu Mare. La 7.2 km. (obiectiv turistic cu geocutie) Cavitatile de langa Satu Mare. Kolik - Satu Mare, Harghita - In data de 20 septembrie 2007 am gasit geocutia avand codul GCKLKB, ascunsa langa cavitatea Kolik, satul Satu Mare, judetul Harghita. (obiectiv turistic cu geocutie) Baile sarate de la stufaris. La 7.7 km. Alte denumiri sunt Baile Negre, respectiv Baile Balazs Jozsef.
Hanul Suparatoarea Nevestelor. La 8.2 km. Hanul Suparatoarea Nevestelor se afla la intersectia drumurilor care vin dinspre Baile Chirui, Selters, respectiv Lueta.
Stancile Malnavesz. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Piatra Soimului. Era tocmai proprietarul curtii, care ma despartea de stanca. Cea mai rapida modalitate de acces - Odata ajuns sus, am pornit gps-ul.
Piatra Tarcii. Din departare pare doar un varf acoperit cu padure. Excursie de dupa-masa - Nu as fi crezut ca o sa gasim in apropiere de orasul Odorheiu Secuiesc un loc atat de potrivit pentru o excursie de dupa-masa.
Chipul de piatra. La 11.3 km. Este o statie traditionala a procesiunilor religioase de Paste.
Drumul Transharghita. Transharghita - Am trecut pe Transharghita cu un ARO. Muntele Mihai. Gura de mina. Ciuperci de piatra. Pe partea vestica a platoului Harghita-Ciceu gasim niste formatiuni interesante de stanca, care sunt asemanatoare unor ciuperci uriase de piatra.
Cimitirul de animale. Cimitirul de animale mici din Odorheiu Secuiesc se afla la sud-est de oras, dupa unitatea militara, si inainte sa ajungem la terenul de fotbal din padure.
Pasul Vlahita. Pasul Vlahita este o coama la o altitudine de 980 m, este situat pe DN 13A la 36 km de la Odorheiu Secuiesc si la o distanta de 16 km de la Miercurea Ciuc. Pasul Vlahita - Am cautat in 2 zile diferite cutia.

Baile Homorod in limba maghiara - magyarul: Homoródfürdő

Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Baile Homorod - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ascunzis mult mai bun - Am gasit si aceasta geocutie...
 • Homorod - ...
 • Ultima oprire pe drum inapoi - Fiind aproape de sosea, am zis s-o incercam...
 • Gasita - Am gasit geocutia...
 • Homorod - Am gasit geocutia ascunsa de DBotond in data de 18...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Baile Homorod? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Faneata Iadului
Faneata Iadului la 2.36 km
GR0675 Faneata Iadului
Belvedere
Belvedere
In partea de nord-vest si deasupra localitatii Capalnita, pe versantul sud-estic al varfului Homorod, se afla un perete de stanca.

Stii locuri de vizitat din judetul Harghita, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.