Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Babele Gurghiului - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Calnaci (Subcetate), judetul Harghita

Unde este Babele Gurghiului?

Babele Gurghiului sunt formatiuni stancoase, de forma unor ciuperci, care se afla la 10 km distanta de orasul Toplita, in muntii Gurghiului, in apropierea varfului Batrana. S-au format prin erodarea eoliana diferentiata a diferitelor straturi geologice in care sunt sculptate. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cascada termala Izvor Ciuperca mica Ciuperca mare Babele Gurghiului Ciuperca mica Babele Gurghiului. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Babele Gurghiului! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Babele Gurghiului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Babele Gurghiului?
Mausoleul Eroilor Romani Toplita. La 16.2 km. Saca Mare. La mestecanis Borzont. La mestecanis, sau Piemontul Nyires - Borzont.
Clopotnita Lazarea. Stanca Mesei. (obiectiv turistic cu geocutie) Manastirea de la Gura Izvorului Calimani. La 21 km. Primind hramul Duminica Tuturor Sfintilor, sarbatoare ortodoxa celebrata la o saptamana dupa Rusalii, manastirea din poiana de la Gura Izvorului este subordonata mai cunoscutei manastiri Sfantul Ilie din Toplita. (geoascunzis)
Varful Cica Mica Muntii Calimani. Castelul Lazar Lazarea. Castelul Lazar din Lazarea este una din cele mai frumoase constructii renascentiste din Ardeal. (geoascunzis)
Bucin.
Valori naturale - Judetul Harghita
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Babele Gurghiului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Un loc minunat - Un loc cu o frumoasa priveliste, care te lasa cu dorinta sa mai mergi pe acolo...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Babele Gurghiului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Strandul Banffy
Strandul Banffy din Toplita se afla la 654 m deasupra nivelului marii la circa 2-3 metrii de raul Mures.
Cascada de apa termala la 8.09 km
GR2594 Cascada de apa termala Toplita
Cimitirul eroilor la 8.24 km
GR0318 Cimitirul eroilor Zencani
Strandul Urmanczy
Strandul Urmanczy din Toplita se afla la 677 m deasupra nivelului marii, intre anii 1228-1948 era parte componenta a teritoriului familiei Bánffy.

Stii vreun loc inedit din judetul Harghita, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Geci si jachete, ghete si bocanci, caciuli si manusi, gulere si cagule, polare, pantaloni lungi, imbracaminte termica oferta limitata, cizme si ghete zapada, impermeabile, veste.
Incaltaminte imbracaminte vreme rece oferta limitata

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.