Cheile Sohodolului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Runcu, judetul Gorj

Cheile Sohodolului

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Sohodolului.

Cautati geoascunzisul Cheile Sohodolului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
52834 Dealul Gornacelu. 53794 Cotul cu Aluni. Cotul cu Aluni. 54966 Castrul roman Plesa. 56234 Castrul roman de la Bumbesti-Jiu. 59308 Cornetul Pocruiei. 60728 Lacul Valea de Pesti. 64791 Varful Mutu. 65120 Lacul Campu lui Neag. 67114 Straja. Statiunea montana Straja, muntii Valcan. 67209 Varful Straja. 67237 Muntele Oslea. 70311 Piatra Andreaua. 70380 Lunca Isvarnei. 72167 Varful Oslea. 72355 Cheile Butii. Cheile Butii se afla in apropierea cabanei Cheile Butii din muntii Retezat. 74135 Stancile Rafaila.
Valori naturale - Judetul Gorj
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Izbucul Jalesului la 0.51 km. GR1111 Izbucul Jalesului
Masa tacerii la 14.2 km. GR2519 Masa tacerii
Poarta sarutului la 14.32 km. Poarta sarutului, Targu Jiu.
Piatra Borostenilor la 14.72 km. GR1347 Piatra Borostenilor
Lacul Pandurasul la 15.12 km. GR2259 Lacul Pandurasul

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.