Padurea Fundeanu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Fundeanu (Draguseni), judetul Galati

Padurea Fundeanu

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Padurea Fundeanu.

Cautati geoascunzisul Padurea Fundeanu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
95550 Lacul Vadeni. 105702 Manastirea Buciumeni. Manastirea tine, administrativ vorbind, de comuna Buciumeni, de care se leaga cateva personalitati cunoscute, nascute aici: Smaranda Braescu. 106744 Lacul Cuibul Vulturilor. 108531 Lacurile Carja. 111451 Manastirea Sihastru. Ploscuteni este o localitate cu oarecare istorie, atestare sec. 115053 Asezarea geto-dacica de la Poiana. Asezarea geto-dacica de la Poiana este localizata pe un promontoriu al malului stang al Siretului ce domina de la o inaltime relativa de 200 m oglinda lacului de acumulare Calimanesti. 115649 Lacul Movileni. 116764 Lacul Doaga. 119499 Lacul Calimanesti. 120620 Biserica din Serbanesti. Este biserica satului Serbanesti, comuna Corbita. 124875 Biserica din Largaseni. Biserica de lemne, monument istoric, este situata in perimetrul satului Largaseni, comuna Corbita. 126190 Lacul de Argint. Pe malul Siretului, nu departe de orasul Adjud, există două lacuri vecine, Balta Verde. 128690 Lacul Vlascuta. 135626 Monumentul Victoriei. Monumentul, infatisand-o pe Ecaterina Teodoroiu si simbolizand victoriile armatei romane in bataliile Primului Razboi Mondial de pe fromtul de la Marasesti, se afla in importanta intersectie. 141542 Lacul Motoseni. 144468 Cimitirul german de la Tisita. Tisita, sat apartinator Marasestiului, este cunoscut, mai degraba, prin intersectia cu sens giratoriu de pe DN 2, Bucuresti-Suceava.
Valori naturale - Judetul Galati
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Corod la 15.83 km. GR2121 Lacul Corod
Balta Corni la 16.22 km. GR2119 Balta Corni
Padurea Talasmani la 16.77 km. GR1625 Padurea Talasmani
Lacul Trei Stejari la 22.08 km. Zona de agrement Lacul Trei Stejari se afla intre orasul Targu Bujor si satul Umbraresti.
Locul fosilifer Malusteni la 26.01 km. GR1198 Locul fosilifer Malusteni

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.