Lacul Lozova - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Lozova (Branistea), judetul Galati

Lacul Lozova

Lacul Lozova Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Lozova.

Cautati geoascunzisul Lacul Lozova si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
71206 Castelul de apa. Castelul de apa. 71912 Ceasul public. Ceasul public. 73278 Cazemata de pe Dealul Bugeac. Dealurile Bugeacului reprezinta prelungirile extrem-nordice ale Muntilor Macin, relativ departate, izolate si mult mai joase decat corpul principal al acestor munti, de care sunt legate prin Pasul Garvan (58 m). (obiectiv turistic cu geocutie) 73639 Dunele de nisip. 74427 Podul si cazematele germane de langa Balta Salcuta. Pe DN 22E, ce pleaca din satul I. (obiectiv turistic cu geocutie) 80324 Cetatea antica Dinogetia. Cetatea antica de la Dinogetia este un sit arheologic complex, pluristratificat, in a carui arie au fost identificate in urma cercetarilor arheologice de teren efectuate in cursul secolului XX o asezare getică preromană, un castru roman din secolul al II-lea (bine documentat epigrafic); o citadelă romană târzie (sfârșitul secolului III. 80968 Termele romane. Termele romane se afla la aprox. (obiectiv turistic cu geocutie) 85113 Balta Zatun. 86394 Balta Seaca. 101538 Balta Albina. 110073 Fantana de leac. 111338 Varful Vraju. Culmea Pricopanului este creasta secundara, dar impunatoare a Muntilor Macin, caracterizata prin uriase formatiuni granitice, stanci semete si panorame vaste de jur imprejur. 112104 Cariera Macin. 112534 Sfinxul Dobrogei. 113433 Varful Piatra Raioasa. 115615 Macin. Muntilor Macin sunt alcatuiti in special din granit, si sunt cei mai batrani din Europa. (obiectiv turistic cu geocutie) 115634 Varful Sulucu Mic.
Valori naturale - Judetul Galati
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Locul fosilifer Tirighina Barbosi la 13.67 km. GR1644 Locul fosilifer Tirighina Barbosi
Lacul Catusa la 13.83 km. GR2094 Lacul Catusa
Lacul Vanatori la 15.02 km. GR2348 Lacul Vanatori
Templul societatii meseriasilor la 17.68 km. Singura sinagoga din Galati care a supravietuit vicisitudinilor timpului, cladirea dateaza din 1896, si a fost construita de Societatea Meseriasilor.
Malul Dunarii langa IC Bratianu
In drum spre muntii Macin, am traversat Dunarea cu bacul intre Galati si comuna IC Bratianu.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.