Pestera Rateiului - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Dobresti (Moroeni), judetul Dambovita

Pestera Rateiului

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Pestera Rateiului.

Cautati geoascunzisul Pestera Rateiului si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
17559 Plaiul Domnesc. 18535 Cheile Zanoaga Mare. 21010 Varful Leaota. 23983 Lacul Bolboci. 30361 Cascadele Izvoras. 32194 Cascada Vanturis. 32895 Turbaria Laptici. 32923 Cascada din Vale. Paraul Izvorul Dorului izvoreste din versantii muntilor Vanturis si Varful cu Dor. 34179 Varful Secarea Mare. 34662 Poteca de sub Coltii lui Barbes. Poteca de sub Coltii lui Barbes este parte a traseului turistic marcat cu punct rosu. 34983 Varful cu Dor. 35130 Curmatura Fiarelor. 35177 Cota 1000 La rascruce. 35231 Masa Ciobanului. 35460 Rezervatia Plaiul Hotilor. 35658 Varful Duda Mare. 36314 Saua Bucsa.
Valori naturale - Judetul Dambovita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cheile Brateiului la 1.42 km
GR0356 Cheile Brateiului Muntii Bucegi
Claia de Piatra la 3.17 km. GR1116 Claia de Piatra Muntele Lespezi
Cheile Orzei la 3.7 km. GR1245 Cheile Orzei
Saua de sub Ratei la 3.76 km. GR1537 Saua de sub Ratei
Lacul Scropoasa la 4.35 km. GR1165 Lacul Scropoasa

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.