Lacul Butimanu - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Butimanu, judetul Dambovita

Lacul Butimanu

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Butimanu.

Cautati geoascunzisul Lacul Butimanu si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
42563 Lacurile Tancabesti. 50005 Lacul Buftea Buciumeni. 50720 Manastirea Tiganesti. Inconjurata de un curs de apa cunoscut sub numele Lacul Maicilor, Manastirea Tiganesti, aflata intre Bucuresti si Ploiesti, langa comuna Ciolpani, este vestita atat prin frumusetea sa, cat si prin atelierele ei de tesatorie, in care calugaritele realizeaza adevarate opere de arta. 64131 Lacul Mogosoaia. 65077 Wildlife spotting. Padurile biciclistilor. 70188 Lacul Chitila. 72032 Rezervatia de zimbri Neagra. Rezervatia de zimbri Neagra, infiintata in 1981, se afla la est de satul Bucsani. 82243 Lacul Tunari. 88746 Lacul Herastrau. 92504 Statuia lui Mark Twain. Statuia lui Mark Twain se afla in Bucuresti, sectorul 1, parcul Herastrau, in apropierea soselei Kiseleff. 93098 Lacul Cretuleasca. 93158 Lacul Ilfoveni. 95016 Lacul Floreasca. 95217 Lacul Caldarusani. 97218 Lacul Comisani.
Valori naturale - Judetul Dambovita
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Lacul Lucianca la 3.36 km. GR2211 Lacul Lucianca Niculesti
Lacul Ochiul Boului la 6.83 km. GR2251 Lacul Ochiul Boului
Lacul Peris la 8.51 km. GR2263 Lacul Peris
Lacul Zmeului la 11.19 km. GR2108 Lacul Zmeului Ciocanesti
Lacul Zmeu la 12.35 km. GR2360 Lacul Zmeu Crevedia

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.