Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Comandau, judetul Covasna

Varful Lacauti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Varful Lacauti

Varful Lacauti

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Varful Lacauti:

Vechea statie automata
Vechea statie automata
Trasee montane din Lacauti
Trasee montane din Lacauti
Jurnalul
Jurnalul
Jurnalul
Jurnalul

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Varful Lacauti.

Cautati geoascunzisul Varful Lacauti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Saua Tisitei la 7.41 km - * Lacul Negru la 8.58 km - * Varful Bulboace la 9.51 km - * Saua Fantanita la 10.33 km - * Saua Golici la 11.71 km - * Cascada Valea Zanelor la 11.95 km - Cascada Valea Zanelor - Covasna. * Turbaria Ruginosu Zagon la 13.18 km - * Cascada din Horn la 13.39 km - Cascada din Horn - Muntii Vrancei. * Saua Cristianul la 13.48 km - * Izvorul La Uluce la 14.78 km - * Saua Geamana la 15.16 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Goru
Varful Goru
Varful Goru, cu cei 1785 m ai sai, este cel mai inalt pisc al Muntilor Vrancei, fiind secondat de mai cunoscutul Vf.
Varful Zarna
Varful Zarna
Din ceea ce, indeobste, este cunoscuta ca fiind culmea principala a muntilor Vrancei - Lacauti - Musat -, se despribnde un puternic si (cel mai) lung picior, ce ajunge pana in Depresiunea Targu Secuiesc: Zarna.
Muntele Laur
Muntele Laur la 10.25 km. GR2617 Muntele Laur Comandau
Vechea cale ferata ingusta Comandau
Vechea cale ferata ingusta Comandau la 10.41 km
GR0261 Vechea cale ferata ingusta Comandau Covasna
Comandau
Comandau la 10.67 km
GR0582 Comandau
Planul inclinat
Planul inclinat
Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec.
Podul suspendat
Podul suspendat
Podul suspendat de la Comandau.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Geocutia de la statia meteo gasita - Am ajuns aici prin Comandău, în cadrul unei drumeții organizate de Munte și flori -Onești...
 • Cutie cu geokrety - Varful Lacauti a fost unul din cele doua obiective principale (al doilea Vf...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.