Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Surducul Varghisului - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Meresti, judetul Harghita

Unde este Surducul Varghisului?

La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali. Cu fenomene exo- si endocarstice, urme ale asezarilor preistorice, o bogata fauna si flora, si o deosebita frumusete peisagistica. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Paraul Varghis Pestera Mare Traversare Trecere prin apă Pârăul Vărghiș Deja am trecut peste pârăul Vărghiș. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Surducul Varghisului! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Surducul Varghisului si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Surducul Varghisului?
Cetatea Hagymas Ocland. In acest loc a fost identificat un turn roman, o fortificatie cu dimensiunile de 20x20 m. (geoascunzis)
Dealul Spanzuratorii Craciunel. (atractie turistica si geocutie) Piatra Soimului Baile Chirui. La 9.6 km. Era tocmai proprietarul curtii, care ma despartea de stanca. (obiectiv interesant cu geocutie)
Baile Dungo Craciunel. Baia populara Dungo se afla la sud-est de satul Craciunel, intre paraurile Sarat si Cuz.
Dealul Dungo Craciunel. (atractie turistica si geocutie) Bazinele cu apa sarata Craciunel. Localnicii au amenajat aici un bazin mare cu dimensiunile de 50x8 m, si unul mic de 10x4 m.
Biserica unitariana Craciunel. Craciunel se intinde in valea paraului Homorodul Mic, la o distanta de 1 km spre nord de centrul comunei, Ocland, la o altitudine de cca.
Dumbrava Castanilor Craciunel. Dumbrava cu castanii de peste o suta de ani se afla la nord-vest de satul Craciunel, la marginea localitatii.
Cetatea Kustaly Ocland. Cetatea Kustaly se afla in saua crestei principale ale Muntilor Persani.
Muzeul scolar Minele Lueta. La 10.1 km. Muzeul scolar de la Minele Lueta apartine de Centrul Scolar Gabor Aron.
In limba maghiara - magyarul: Vargyas-patak Vargyas-szoros
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Surducul Varghisului - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Pesteri, ursi si lilieci - Zona este o adevarata cutie plina de surprize...
 • Felicitări pentru ascunzis - Intr-un loc minunat am găsit geocutia...
 • Gasita - Am gasit geocutia...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Surducul Varghisului? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Via ferrata Soim Calator
Catarand aici, umblam in tinutul soimilor.
Refugiu montan la 0.26 km
GR3055 Refugiu montan Surducul Varghisului
Pestera Orban Balazs la 0.31 km
GR1659 Pestera Orban Balazs Surducul Varghisului Meresti
Stanca Minunilor la 0.37 km
GR0072 Stanca Minunilor

Stii vreun loc inedit din judetul Covasna, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


O gama variata de produse cu ajutorul carora sa iti personalizezi casa asa cum iti doresti. Mobilier, corpuri de iluminat promotie, accesorii pentru casa si alte articole, cu precadere in stil scandinav, din care poti alege combinatiile care sa te reprezinte, la preturi mici.
Mobilier casa promotie

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.