Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Sugas Bai Geodrumetie - Login - Suport
 


Pixel
Sugas Bai

Sugas Bai


Sugas Bai is a spa and sky resort situated at the base of Ghiurghiului mountains.The only road to Sugas Bai is from Sfintu Gheorghe city and you will be required to pay a small access fee.

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Sugas Bai:

Izvorul Honved
Izvorul Honved
Partia de schi
Partia de schi
Casa de odihna
Casa de odihna
Baia rece
Baia rece

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv un joc in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Jocul consta in cautarea de geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Sugas Bai.

Cautati geoascunzisul Sugas Bai si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la acest joc incitant!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Aplicatia android Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoascunzisurilor, respectiv anuntarea gasirii acestora.

Aplicatia android GeotrekkingObiective turistice vecine


Muntele Cetatii
Muntele Cetatii la 4.43 km
GR0250 Muntele Cetatii Belin
Fantana cu paduchi
Fantana cu paduchi la 4.45 km
GR0232 Fantana cu paduchi
Valcele
Valcele la 5.73 km
Valcele este situata in partea sud-vestica a judetului Covasna, la poalele sudice ale Muntilor Baraolt si este strabatuta de paraul Valcele. Valcele
Dealul Kolcza
Dealul Kolcza la 5.97 km
GR0741 Dealul Kolcza
Castelul Szentkereszty
Castelul Szentkereszty la 6.1 km
Castelul Szentkereszty se afla in capatul de sud-est al localitatii Arcus. Castelul Szentkereszty Arcus

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Sugas Bai - Am gasit cutia...
 • Dimineata - Am gasit geocutia, impreuna cu prietenul meu Marci din Sfantu Gheorghe...
 • Sugas Bai - Traseul intre Sfintu Gheorghe si Sugas Bai este ideal pentru o tura cu bicicleta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2022 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.