Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Stanca Veczer - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Ariusd (Valcele), judetul Covasna

Unde este Stanca Veczer?

Culmea Veczer, arie naturala protejata, se afla langa localitatea Ariusd. Este cel mai sudic punct al Muntilor Baraolt si este delimitata la sud de raul Olt. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Iesind din padure Stanca Veczer Piton Crapatura Brat mort Bod. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Stanca Veczer! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Stanca Veczer si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Stanca Veczer?
Lacul Ilieni. Cetatea Feldioara. Monumentul studentilor eroi sasi Feldioara. Comemoreaza cei 39 de tineri studenti cazuti in batalia desfasurata aici in 1612, sub conducerea judelui Brasovului, Michael Weiss. (obiectiv interesant cu geocutie)
Podul vechi de piatra Sancraiu. (obiectiv turistic cu geocutie) Valcele Drumul apelor minerale. Este strabatuta de paraul Valcele.
Buncarul de razboi. (obiectiv turistic cu geocutie) Vila Damokos Akos Valcele. Vila Damokos Akos - Valcele.
Dealul Melcilor. In limba maghiara - magyarul: Veczerkő Erősd
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Stanca Veczer - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Crapatura din Stanca Veczer - Ajungand la fata locului, adevarata provocare a fost escaladarea crapaturii...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Stanca Veczer? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Petersberg
Petersberg, sau ruinele cetatii de pe dealul Lempes, Sanpetru.
Biserica fortificata saseasca
Biserica-cetate din Harman a fost construita in stil romanic in secolul al XII-lea.
Ariusd
Ariusd este situata pe malul drept al raului Olt, in partea vestica a judetului Covasna, la limita cu judetul Brasov, pe valea paraului Ariusd.
Printre pini la 5.23 km
GR2596 Printre pini Sanpetru

Stii vreun loc inedit din judetul Covasna, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Saltea din latex Black Label reducere. Luxul combinat cu confortul, imaginatia si calitatea. Aspect si design elegant. Husa din material triplu, strat de culoare neagra. Sapte zone de confort.
Saltele latex Black Label reducere

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.