Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona Covasna (Covasna), judetul Covasna

Planul inclinat - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Planul inclinat

Planul inclinat

Calea ferata cu ecartament ingust, construita la sfarsitul sec...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Planul inclinat:

Peste parau
Peste parau
Platforma
Platforma
Drumul
Drumul
Aproape sus
Aproape sus

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Planul inclinat.

Cautati geoascunzisul Planul inclinat si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Cascada Valea Zanelor la 1.59 km - Cascada Valea Zanelor - Covasna. * Balta Dracului la 5.59 km - Balta Dracului din orasul Covasna este un monument al naturii, ivire naturala de apa minerala si gaz mofetic, martor al activitatilor postvulcanice cu numeroase eruptii in trecut. * Lacul Chiurus la 6.13 km - * Chiurus la 6.13 km - * Turbaria Ruginosu Zagon la 6.57 km - * Biserica reformata la 7.11 km - * Imeni la 13.53 km - * Biserica catolica la 13.8 km - Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805. * Saua Tisitei la 17.97 km - * Lacul Negru la 19.2 km - * Varful Bulboace la 20.14 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cetatea Zanelor
Cetatea Zanelor
Cetatea Zanelor - Covasna.
Vechea cale ferata ingusta Comandau
Vechea cale ferata ingusta Comandau la 1.58 km
GR0261 Vechea cale ferata ingusta Comandau Covasna
Dealul Din Mijloc
Dealul Din Mijloc
Culmea ce face, morfologic, legatura intre Munceii Intorsurii si Muntii Vrancei si, prin intermediul primillor, realizeaza integrarea culmii principale a celor din urma in cea a Carpatilor, este putin cunoscuta din punct de vedere turistic.
Cetatea de pe Dambul Sarat
Cetatea de pe Dambul Sarat la 4.08 km. GR0621 Cetatea de pe Dambul Sarat
Podul suspendat
Podul suspendat
Podul suspendat de la Comandau.
Comandau
Comandau la 8.11 km
GR0582 Comandau
Biserica ortodoxa de lemn
Biserica ortodoxa de lemn
Satul Papauti (comuna Zagon) este un sat, la origine format din locuitori romani, in care au fost adusi graniceri secui.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Nici sa varuim - Am participat la un traseu organizat prin site-ul Munte si Flori, prin imprejurimile statiunii Covasna...
 • Un ascunzis ce merita gasit - Un ascunzis simplu, dar care nu sare in ochi, gasirea cutiei oferind o reala satisfactie...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.