Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Patru case - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Patru case

Unde este Patru case?

Patru case

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Kuria de La Patru case Kuria de La Patru case - și intrarea Prezent și deja... trecut La Patru case. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Patru case! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Patru case si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

>>> Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Patru case?
Balta Dracului. La 7.6 km. Balta Dracului din orasul Covasna este un monument al naturii, ivire naturala de apa minerala si gaz mofetic, martor al activitatilor postvulcanice cu numeroase eruptii in trecut.
Baile Fortyogo. La 8.5 km. Ascunzisul curat, cutia curatata de continut - Noutatile de la fata locului, fata de cele semnalate de gasitorii anteriori sunt:In jurul ascunzisului nu mai erau gunoaie (cum se poate constata in fotografia anexata). (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Chiurus. Cascada Valea Zanelor. Cascada Valea Zanelor - Covasna.
Spitalul de neuropsihiatrie. La 9.6 km. Cladirea a fost construita in anul 1897.
Casa Wertan. Se afla pe strada Garii numarul 24.
Parcul Jozsias. Parc din Targu Secuiesc, care a fost denumit dupa Molnár Józsiás, o personalitate importanta din viata politica, economica si sociala a orasului.
Casa Szocs Matyas. Cladirea-monument istoric se afla pe strada Garii 16.
Casa Nagy Jafet. Cladirea-monument istoric a fost donata parohiei reformate, in prezent sa afla in stare neglijata.
Biserica evangelica-lutherana. Parohia catolica Boldog Ozseb. Chiurus. Usor de gasit - Destul de usor am gasit aceasta geocutie. Judecatoria. Cladirea judecatoriei din Targu Secuiesc a fost construita la mijlocul secolului al XVIII-lea.
Hotelul Mileniu. A fost construit la comanda lui Aurel Sinkovits in anul 1895.
Muzeul farmaceutic. Predecesorul cladirii a fost o casa cu pridvor rotund, construit in anul 1835, demolat ulterior in 1972.
Muzeul de istorie a breslelor. Cladirea muzeului a fost construita in anul 1857, in trecut a fost prima cladire a primariei.
Strada Mamica Mica.

Patru case in limba maghiara - magyarul: Négy ház

Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii despre contextul istoric si semnificatia culturala dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Patru case - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Ascunzis de tranzit - Ascunzisul e localizat la marginea drumului judetean 121, Targu Secuiesc - Covasna, - in stare excelenta -, aflandu-se, astfel, in calea oricarui geocacher ce ataca zona Covasna; de altfel, jurnalul din cutiuta este destul de incarcat cu numele gasitorilor ei...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Patru case? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Imeni
Imeni la 2.68 km
GR0623 Imeni
Biserica catolica
Biserica catolica
Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805.

Stii locuri de vizitat din judetul Covasna, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.