Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Panorama Saciova - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Saciova (Reci), judetul Covasna

Unde este Panorama Saciova?

Panorama Saciova Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Dupa gard Saciova 1 Saciova 2 Drive-in cache? Dar esti aproape Sa indraznesc sa caut aici? Cadoul lasat de primul gasitor? Saciova 3. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Panorama Saciova! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Panorama Saciova si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Panorama Saciova?
Castrul roman Comolau Reci. A fost construit pentru a asigura paza drumului de granita catre castrul roman Angustia. (obiectiv interesant cu geocutie)
Dealul Cetatii Let. Vechea cetate era ridicata pe movila, cu orientarea nord-sud, marginita de Paraul Negru. (obiectiv interesant cu geocutie)
Dealul Pivnitele Mari Moacsa. La 10.4 km. Lacul Padureni. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. (obiectiv interesant cu geocutie)
(obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Ilieni. In limba maghiara - magyarul: Szacsvai panoráma
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Panorama Saciova - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Panorama Saciova? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Biserica Saciova la 1.23 km
GR0605 Biserica Saciova
Fortareata Saciova la 2.65 km
GR0163 Fortareata Saciova
Cetatea Viezurei
Cetatea Viezurei (Bursucului) se afla pe un varf de deal, la marginea satului Borosneu Mic.
Dealul Lisnau
Dealul Csere sau Lisnau (dupa localnici), cu altitudinea de 718 m, ofera o panorama extraordinara spre Muntii Pilisca (1222 M), Muntii Ciucas (1951 m), Muntii Piatra Mare (1848 m), Bucegi, Piatra Craiului.

Stii vreun loc inedit din judetul Covasna, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Colectii mobila preturi scazute - Azteca, Baltica, Boss, Brando, Castel, Country, Dallas, Denis.
Colectii mobila Azteca Baltica Boss Brando Castel Country Dallas Denis preturi scazute

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.