Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Lisnau (Ozun), judetul Covasna

Lisnau - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Lisnau

Lisnau

Lisnau este situat intr-una din vaile Muntilor Intorsurii, la marginea estica a Depresiunii Trei Scaune, in valea Paraului Lisnau...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lisnau:

Poarta
Poarta
Stalp secuiesc
Stalp secuiesc

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lisnau.

Cautati geoascunzisul Lisnau si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacul Ilieni la 8.28 km - * Lacul de la Gara la 10.9 km - * Dealul Pivnitele Mari la 11.5 km - * Muzeul National Secuiesc la 11.85 km - Muzeul National Secuiesc, a fost construit dupa proiectele lui Kós Károly, intre 1911-1912. * Panorama Sfantu Gheorghe la 12.25 km - * Biblioteca Judeteana Covasna la 12.26 km - La inceputul secoului XIX, in spatiul public al orasului Sfantu Gheorghe apare o oferta inedita de divertisment: in sediul Primariei se deschide un Cazinou, prin care autoritatile incearca sa raspunda nevoilor oamenilor de petrecere a timpului liber. * Izvor pe malul Oltului la 12.74 km - * Biserica reformata fortificata la 12.9 km - P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural. * Castelul Szentkereszty la 15.17 km - Castelul Szentkereszty se afla in capatul de sud-est al localitatii Arcus. * Balta Cismasu Harman la 16.44 km - * Locul fosilifer Purcareni la 16.53 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Fortareata Torokvar
Fortareata Torokvar la 3.72 km. GR0607 Fortareata Torokvar
Panorama Saciova
Panorama Saciova la 5.43 km
GR0606 Panorama Saciova
Reci
Reci la 5.79 km
GR0604 Reci
Biserica Saciova
Biserica Saciova la 5.8 km
GR0605 Biserica Saciova
Fortareata Saciova
Fortareata Saciova la 6.46 km
GR0163 Fortareata Saciova
Castrul roman Comolau
Castrul roman Comolau la 7.52 km. Castrul roman de la Comolau, azi asimilat satului Reci, a reprezentat un punct militar strategic.
Mestecanisul Reci
Mestecanisul Reci la 7.85 km
GR0216 Mestecanisul Reci

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Contrar legilor lui Murphy - In drum spre Saciova, unde ma asteptau prietenii cu bunatati traditionale, am nimerit la Lisnau...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.