Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lemnia - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Mereni, judetul Covasna

Unde este Lemnia?

Localitatea Lemnia este situata in partea nordica a judetului Covasna. La nord de localitate trece culmea principala a Carpatilor Orientali. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: 94 95 97 99 Drumul catre biserica Cimitir Bastion circular 8154 Biserica din Lemnia. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lemnia! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lemnia si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Lemnia?
Biserica romano-catolica din Poian. (punct de interes turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Poian. Poian este un sat in partea de nord-est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
Biserica catolica Sasausi. (atractie turistica si geocutie) Biserica romano-catolica Sanzieni. Sanzieni este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate sate din Depresiunea Tg. (geoascunzis)
Capela Sfantul Stefan Dealul Perko. Dealul Perko - in traducere romaneasca, Piatra Judecatii - are, probabil, o atare straveche semnificatie.
Ruinele castelului Tarnoczy Sanzieni. XV.
Cetatea Haiducilor Lemnia. Cetatea Haiducilor reprezinta urmele unui vechi fort de granita, dintre Austro-Ungaria si Moldova, de pe Drumul Sarii, ce trecea din valea Oituzului (Poiana Sarata), pe langa Varful Ghepar de pe culmea principala a Nemirei, in valea Raului Negru (Lemnia), ridicat la sfarsitul sec.
Varful Rachitis Muntii Nemirei. La 9.9 km. Pasul Carpinenii Estelnic. La 9.9 km. Pasul, numit astfel, dupa catunul ce oficial nu mai exista, din el mai ramanand doar cateva locuinte de vara, separa Muntii Nemira de Muntii Ciucului.
In limba maghiara - magyarul: Szent Mihály-templom Lemhény
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lemnia - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Nu sunt sigur - Comparand fotografia cu poza ascunzisului gasit de mine, seamana, dar totusi parca nu e...
 • O mai fi, n-o mai fi? Mai degraba, nu! - Am trecut de mai multe ori pe la baza dealului pe care se afla biserica, amanand de fiecare data suisul pana la ea, pentru proxima ocazie...
 • Un ascunzis aproape drive-in - Biserica din Lemnia - Biserica construita pe un loc bine ales, cu o priveliste deosebita...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lemnia? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Urma de picior a lui Hristos
Blocul de piatra pe care localnici presupun ca se afla urmele pasilor lui Isus, precum si urma magarului sau, se afla initial sub ruinele cetatii Mereni, in albia paraului Lemnia.
Crucea dintre Lutoasa si Estelnic
Este vorba despre o cruce specifica spatiilor locuite de secui catolici: din lemn cu o caciula conica deasupra.
Biserica romano-catolica
Este o biserica tip cetate, fiind inconjurata cu un zid inalt de cca 2 m cu cornisa din tigla.
Apa Imputita la 4.5 km
GR0567 Apa Imputita Paraul Lupului

Stii vreun loc inedit din judetul Covasna, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Scule si utilaje promotie - pentru casa si gradina.
Scule utilaje casa gradina promotie

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.