Lacul Padureni - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Padureni (Moacsa), judetul Covasna

Lacul Padureni

Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Lacul Padureni 1 Lacul Padureni 2 Lacul Padureni 3 Lacul Padureni 4 Lacul Padureni 5 Lacul Padureni 6 Lacul Padureni 7 Lacul Padureni 8 Lacul Padureni 9 Jurnalul dupa ... 3 ani! Lacul Padureni vazut de pe versantul drept al vaii Padureni... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Padureni.

Cautati geoascunzisul Lacul Padureni si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
26203 Reci. 30618 Izvor pe malul Oltului. 30785 Padurea de pini Millennium. Incepand cu anul 1896, au fost plantati arbori memoriali, de obicei paduri de pini, pentru comemorarea Millennium. 31968 Cetatea Fergettyuvar. 33039 Lacul de la Gara. 34270 Dealul Lisnau. Dealul Csere sau Lisnau (dupa localnici), cu altitudinea de 718 m, ofera o panorama extraordinara spre Muntii Pilisca (1222 M), Muntii Ciucas (1951 m), Muntii Piatra Mare (1848 m), Bucegi, Piatra Craiului. 34606 Cetatea Comorii. In apropierea varfului Bodoc se afla un altul, cu un profil usor sesizabil. 34958 Izvorul Salus. Izvorul Salus se afla in zona de izvor, complet impadurita, a paraului Sute. 35382 Varful Ascutit. Varful Ascutit (Hegyes) este un promontoriu dintre doua vai inguste, care se afla la nord-vest de localitatea Cernatu de Sus. 36286 Cetatea Fetei. Asezarea fortificata Cetatea Fetei se afla la nord-est de satul Olteni, comuna Bodoc, pe malul stang al Oltului. 36961 Biserica reformata fortificata. P-ta Kálvin, odinioara Ópiac, este un ansamblu monumental arhitectural. 36989 Castelul Szentkereszty. Castelul Szentkereszty se afla in capatul de sud-est al localitatii Arcus. 37008 Biserica Saciova. 37178 Varful Bodoc. Cateva cuvinte despre muntii Bodoc: Se stie ca sunt vulcanici, ca au inaltimi domoale, acoperite de multe pasuni, ceea ce le da mult farmec turistic. 37642 Biblioteca Judeteana Covasna. La inceputul secoului XIX, in spatiul public al orasului Sfantu Gheorghe apare o oferta inedita de divertisment: in sediul Primariei se deschide un Cazinou, prin care autoritatile incearca sa raspunda nevoilor oamenilor de petrecere a timpului liber. 37790 Muzeul National Secuiesc. Muzeul National Secuiesc, a fost construit dupa proiectele lui Kós Károly, intre 1911-1912.
Valori naturale - Judetul Covasna
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Dealul Pivnitele Mari la 2.81 km
GR0612 Dealul Pivnitele Mari Moacsa
Santul cetatii la 4.22 km. GR0671 Santul cetatii Moacsa
Dalnic
Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum.
Castrul roman Comolau la 5.82 km. Castrul roman de la Comolau, azi asimilat satului Reci, a reprezentat un punct militar strategic.
Mestecanisul Reci la 6.23 km
GR0216 Mestecanisul Reci

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Am gasit mama geocutiilor - Cu gps nu e o problema gasirea geocutiei, dar fara, ascunzisul e mai greu de observat; fata de situatia initiala vegetatia e mai luxurianta...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.