Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Dalnic, judetul Covasna

Dalnic - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Dalnic

Dalnic

Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Dalnic:

Biserica calvină din piață
Biserica calvină din piață
Școala
Școala
Kuria Lazar-Beczasy
Kuria Lazar-Beczasy
Parcul dendrologic al kuriei Lazar-Beczasy
Parcul dendrologic al kuriei Lazar-Beczasy

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Dalnic.

Cautati geoascunzisul Dalnic si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Dealul Pivnitele Mari la 6.47 km - * Izvorul Sarat la 12.54 km - Izvorul Sarat se afla langa localitatea Olteni. * Biserica catolica la 14.15 km - Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805. * Imeni la 14.18 km - * Izvor pe malul Oltului la 14.23 km - * Parcul Jozsias la 14.41 km - Parc din Targu Secuiesc, care a fost denumit dupa Molnár Józsiás, o personalitate importanta din viata politica, economica si sociala a orasului. * Biserica reformata din Turia de Sus la 14.78 km - Biserica reformata fortificata din Turia de Sus, secolul XVI, in stil neogotic, este considerata un obiectiv turistic important. * Lacul de la Gara la 15.37 km - * Izvorul Seregeto la 15.5 km - * Ruinele Bisericii Veres la 15.57 km - Ruinele Bisericii Veres se afla pe un deal dintre Valea Crisului si Calnic. * Castelul Szentkereszty la 15.82 km - Castelul Szentkereszty se afla in capatul de sud-est al localitatii Arcus. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Santul cetatii
Santul cetatii la 4.23 km. GR0671 Santul cetatii Moacsa
Santul din Poiana Berzete
Santul din Poiana Berzete
Poiana Berzete este una din cele mai mari pasuni de pe culmea versantului stang al vaii Padureni.
Lacul Padureni
Lacul Padureni
Lacul Padureni este cel mai mare lac de acumulare din judetul Covasna.
Cetatea Ika
Cetatea Ika la 7.93 km
GR0097 Cetatea Ika
Dealul Cetatii
Dealul Cetatii la 8.94 km. Dealul Cetatii este situat la sud de satul Let, care apartine de comuna Borosneu Mare.
Cetatea Comorii
Cetatea Comorii
In apropierea varfului Bodoc se afla un altul, cu un profil usor sesizabil - trapezoidal, datorita largii platforme somitale - numit Varful Comorii.
Varful Bodoc
Varful Bodoc
Cateva cuvinte despre muntii Bodoc: Se stie ca sunt vulcanici, ca au inaltimi domoale, acoperite de multe pasuni, ceea ce le da mult farmec turistic.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.