Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cetatea Tiborc - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Biborteni (Baraolt), judetul Covasna

Unde este Cetatea Tiborc?

Fortificatia Tiborc (sau cetatea lui Tiburt) se afla la sud de localitatea Biborteni, pe un deal impadurit, care se inalta deasupra vaii Baraoltului. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cetatea Tiborc Google Earth Coltul estic. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Tiborc! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatea Tiborc si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Tiborc?
Piatra Gaurita Talisoara. In Secuime, gasim formatiuni naturale denumite Likasko (Piatra cu Gaura), in mai multe locuri. (geoascunzis)
(obiectiv turistic cu geocutie) Ulmul din Capeni. Ulmul din Capeni.
Biserica reformata din Varghis. La 7.7 km. Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina. (geoobiectiv cu geocutie)
Lacurile de langa Varghis. Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica. (geoascunzis)
In limba maghiara - magyarul: Tiborc vára
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cetatea Tiborc - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Dupa o plimbare placuta in padure - Deoarece nimeni nu a semnalat inca gasirea geocutiei pe site, am sperat sa ajungem la ascunzis primii...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Tiborc? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cimitirul Zathureczky
Cimitirul Zathureczky se afla la capatul nord-estic al orasului Baraolt.
Statuia marelui povestitor Benedek Elek la 3.93 km
GR1327 Statuia marelui povestitor Benedek Elek
Moara de apa la 4.03 km
GR2564 Moara de apa Batanii Mici
Biserica reformata din Talisoara
Biserica reformata din Talisoara (comuna Bradut), asa cum arata azi, a fost construita in anul 1858, luand locul alteia mai vechi, de prin secolul al XIV.

Stii vreun loc inedit din judetul Covasna, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Saltea din latex Air Air oferte speciale. Mai mult confort, ventilatie mai buna si flexibilitate. Un confort mai mare, o ventilatie si flexibilitate mai buna. Prelucrare antibacteriana cu ioni de argint. Sapte zone de confort.
Saltele latex oferte speciale

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.