Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Biborteni (Baraolt), judetul Covasna

Cetatea Tiborc - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Tiborc

Cetatea Tiborc

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Tiborc:

Cetatea Tiborc
Cetatea Tiborc
Coltul estic
Coltul estic

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Tiborc.

Cautati geoascunzisul Cetatea Tiborc si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Statuia marelui povestitor Benedek Elek la 3.93 km - * Dealul Tortoma la 3.97 km - Pe dealul Tortoma dintre Bradut si Biborteni se afla un complex de 9 tumuli continand mai multe morminte datate din neolitic, cultura Boian A. * Piatra Likasko la 6.42 km - In Secuime, gasim formatiuni naturale denumite Likaskõ (Piatra cu Gaura), in mai multe locuri. * Locul fosilifer Ormenis la 12.21 km - * Stanca Ariciul din Ormenis la 12.96 km - * Locul fosilifer Carhaga la 14.66 km -
- Judetul Covasna

Obiective turistice vecine


Biserica reformata
Biserica reformata la 1.38 km. GR2613 Biserica reformata Bodos
Cimitirul Zathureczky
Cimitirul Zathureczky
Cimitirul Zathureczky se afla la capatul nord-estic al orasului Baraolt.
Moara de apa
Moara de apa la 4.03 km
GR2564 Moara de apa Batanii Mici
Dealul Crucii
Dealul Crucii la 5.52 km. GR0406 Dealul Crucii
Izvorul Fingo
Izvorul Fingo la 6.85 km. GR2612 Izvorul Fingo Batanii Mici
Biserica reformata din Varghis
Biserica reformata din Varghis
Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina.
Lacurile de langa Varghis
Lacurile de langa Varghis
Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Dupa o plimbare placuta in padure - Deoarece nimeni nu a semnalat inca gasirea geocutiei pe site, am sperat sa ajungem la ascunzis primii...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.