Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Icafalau (Cernat), judetul Covasna

Cetatea Ika - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cetatea Ika

Cetatea Ika

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Ika:

Cetatea Ika 1
Cetatea Ika 1
Cetatea Ika 2
Cetatea Ika 2
Cetatea Ika 3
Cetatea Ika 3
Cetatea Ika 4
Cetatea Ika 4

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Ika.

Cautati geoascunzisul Cetatea Ika si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Biserica reformata din Turia de Sus la 7.26 km - Biserica reformata fortificata din Turia de Sus, secolul XVI, in stil neogotic, este considerata un obiectiv turistic important. * Biserica catolica la 14.63 km - Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805. * Imeni la 14.8 km - * Poian la 15.48 km - Poian este un sat in partea de nord-est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc.
Obiective cultural-istorice - Judetul Covasna

Obiective turistice vecine


Santul din Poiana Berzete
Santul din Poiana Berzete
Poiana Berzete este una din cele mai mari pasuni de pe culmea versantului stang al vaii Padureni.
Varful Bodoc
Varful Bodoc
Cateva cuvinte despre muntii Bodoc: Se stie ca sunt vulcanici, ca au inaltimi domoale, acoperite de multe pasuni, ceea ce le da mult farmec turistic.
Stalpul secuiesc din Turia
Stalpul secuiesc din Turia
Cel mai mare stalp secuiesc sculptat din lemn din lume, ridicat pe data de 18 iunie 2011, cu ocazia aniversarii primei atestari documentare a comunei Turia, din anul 1307.
Cetatea Comorii
Cetatea Comorii
In apropierea varfului Bodoc se afla un altul, cu un profil usor sesizabil - trapezoidal, datorita largii platforme somitale - numit Varful Comorii.
Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter
Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter la 7.68 km
GR0093 Ciuperca de piatra de pe Plaiul Henter
Dalnic
Dalnic
Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum.
Piatra Predicatorului
Piatra Predicatorului
Pe piciorul de munte ce pleaca din Varful Henter al culmii principale a Muntilor Bodoc spre Valea Oltului, se afla doua stanci izolate ce atrag atentia.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cetatea Ika a fost reconditionata - Un ascunzis bine amplasat si bine amenajat...
 • Multumiri - Nultumim pentru ascunzis, si ca l-ai reascuns dupa ce buturuga initiala a fost pradata...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.