Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Cetatea Fergettyuvar - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Aninoasa (Reci), judetul Covasna

Unde este Cetatea Fergettyuvar?

Cetatea de odinioara Fergettyuvar Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Aninoasa Fergettyuvar 1 Fergettyuvar 2 Aninoasa Mestecanisul Reci. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Fergettyuvar! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatea Fergettyuvar si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Fergettyuvar?
Castrul roman Comolau Reci. Castrul roman de la Comolau, azi asimilat satului Reci, a reprezentat un punct militar strategic. (geoascunzis)
Dealul Pivnitele Mari Moacsa. Lisnau. Lacul Padureni. A fost creat in anii 1980 prin diguirea apelor paraielor din Muntii Bodoc. (obiectiv interesant cu geocutie)
Varful Pilistea Munceii Intorsurii. Unitatea montana numita Munceii Intorsurii cuprinde muntisorii aflati in interiorul curburii Carpatilor, prinsi intre arcul format de Muntii Siriu, Podu Calului, Penteleu si Depresiunea Brasov-Sf. (geoascunzis)
Varful Pilisca. (obiectiv turistic cu geocutie) Zagon. Dalnic. Dalnic este unicul sat al comunei omonime, din 2004, in urma unui referendum.
Biserica ortodoxa de lemn Papauti. Satul Papauti (comuna Zagon) este un sat, la origine format din locuitori romani, in care au fost adusi graniceri secui.
In limba maghiara - magyarul: Fergettyűvár Egerpatak
Valori naturale - Judetul Covasna
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cetatea Fergettyuvar - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Plimbare de iarna - Dupa ce am gasit geocutia de la Reci, ne-am dus spre Fergettyuvar...
 • Cetatea Vartej - Am fost primul gasitor a geocutiei...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Fergettyuvar? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Biserica Saciova la 2.77 km
GR0605 Biserica Saciova
Cetatea Viezurei
Cetatea Viezurei (Bursucului) se afla pe un varf de deal, la marginea satului Borosneu Mic.
Reci la 3.82 km
GR0604 Reci
Panorama Saciova la 3.91 km
GR0606 Panorama Saciova

Stii vreun loc inedit din judetul Covasna, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Scule si unelte Evolution super reduceri. Scule de mana, scule electrice si unelte, utilaje si unelte de constructii.
Scule unelte super reduceri

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.