Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Filia (Bradut), judetul Covasna

Capela Dobo - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Capela Dobo

Capela Dobo

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Capela Dobo:

Capela Dobo
Capela Dobo
Ruine
Ruine
Fosta capela
Fosta capela
Ruinele bisericii
Ruinele bisericii

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Capela Dobo.

Cautati geoascunzisul Capela Dobo si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Surducul Varghisului la 6.76 km - La extremitatea nordica a Muntilor Persani-Rica, paraul Varghis a creat una dintre cele mai spectaculoase chei din Carpatii Orientali. * Refugiu montan la 6.98 km - * Dealul Tortoma la 7.48 km - Pe dealul Tortoma dintre Bradut si Biborteni se afla un complex de 9 tumuli continand mai multe morminte datate din neolitic, cultura Boian A. * Biserica reformata din Talisoara la 9.03 km - Biserica reformata din Talisoara (comuna Bradut) asa cum arata azi a fost construita in anul 1858, luand locul alteia mai vechi, de prin sec. * Piatra Likasko la 9.07 km - In Secuime, gasim formatiuni naturale denumite Likaskő (Piatra cu Gaura), in mai multe locuri. * Izvorul de apa minerala Rezes la 10.35 km - * Statuia marelui povestitor Benedek Elek la 10.92 km - * Fortificatiile din Padurea Rica la 12.2 km - Pe varful Heghies, pe a carei panta se intinde padurea Boldi, se gasesc ruinele cetatii Attila, respectiv cetatea Réka, care alcatuiesc ansamblul fortificatiilor din padurea Rica. * Baile Dungo la 13.32 km - * Craciunel la 14.2 km - Craciunel se intinde in valea paraului Homorodul Mic, la o distanta de 1 km spre nord de centrul comunei, Ocland, la o altitudine de cca. * Fantana din padure la 14.41 km - Izvor si fantana din beton imprejmuite, la 500 m sud de Santimbru Bai, langa poteca turistica marcata cu banda albastra. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Piatra Ejtoko
Piatra Ejtoko la 5.87 km
GR0560 Piatra Ejtoko
Stanca Minunilor
Stanca Minunilor la 6.39 km
GR0072 Stanca Minunilor
Pestera Orban Balazs
Pestera Orban Balazs
Pestera Orban Balazs - Surducul Varghisului, Meresti.
Via ferrata Soim Calator
Via ferrata Soim Calator
Catarand aici, umblam in tinutul soimilor.
Biserica reformata din Varghis
Biserica reformata din Varghis
Biserica aflata in prima intersectie importanta de la intrarea sudica in satul/comuna Varghis este una reformata, calvina.
Lacurile de langa Varghis
Lacurile de langa Varghis
Lucrarile miniere, unele de suprafata, desfasurate in periada 1954-1989, in preajma Varghisului (vestul imediat) au interceptat ici-colo panza freatica.
Apa minerala Buzgo
Apa minerala Buzgo
Apa minerala Buzgo se afla in bazinul hidrografic al vaii paraului Bradul Mare.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.