Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Targu Secuiesc, judetul Covasna

Baile Fortyogo - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Baile Fortyogo

Baile Fortyogo

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Baile Fortyogo:

Izvor amenajat
Izvor amenajat
Apa minerala
Apa minerala
6917
6917
6918
6918

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Baile Fortyogo.

Cautati geoascunzisul Baile Fortyogo si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Parcul Jozsias la 1.69 km - Parc din Targu Secuiesc, care a fost denumit dupa Molnár Józsiás, o personalitate importanta din viata politica, economica si sociala a orasului. * Biserica catolica la 5.51 km - Biserica actuala din Imeni, comuna Catalina, romano-catolica, a fost construita in anul 1805. * Imeni la 5.78 km - * Poian la 9.75 km - Poian este un sat in partea de nord-est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. * Biserica reformata din Turia de Sus la 11.06 km - Biserica reformata fortificata din Turia de Sus, secolul XVI, in stil neogotic, este considerata un obiectiv turistic important. * Crucea dintre Lutoasa si Estelnic la 12.17 km - Este vorba despre o cruce specifica spatiilor locuite de secui catolici: din lemn cu o caciula conica deasupra. * Biserica reformata la 12.43 km - * Urma de picior a lui Hristos la 13.28 km - Blocul de piatra pe care localnici presupun ca se afla urmele pasilor lui Isus, precum si urma magarului sau, se afla initial sub ruinele cetatii Mereni, in albia paraului Lemnia. * Izvorul Seregeto la 15.5 km - * Balta Dracului la 15.97 km - Balta Dracului din orasul Covasna este un monument al naturii, ivire naturala de apa minerala si gaz mofetic, martor al activitatilor postvulcanice cu numeroase eruptii in trecut. * Lacul Chiurus la 16.93 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Biserica catolica
Biserica catolica
Desi construita relativ recent (1815-1823), biserica din satul Catalina impresionează prin aspectul de biserica fortificata.
Biserica catolica
Biserica catolica
Satul Sasausi apartine comunei Lunga si se afla pe DN 11 la nici 3 km de Targu Secuiesc.
Biserica din Lunga
Biserica din Lunga
Satul Lunga - tinand de Tg.
Biserica romano-catolica Sanzieni
Biserica romano-catolica Sanzieni
Sanzieni este unul dintre cele mai mari si mai dezvoltate sate din Depresiunea Tg.
Ruinele castelului Tarnoczy
Ruinele castelului Tarnoczy
Se vorbeste despre existenta unui castel la Sanzieni ca fiind datat din epoca feudala timpurie, mai precis, din prima jumatate a sec.
Capela Sfantul Stefan
Capela Sfantul Stefan
Dealul Perko - in traducere romaneasca, Piatra Judecatii - are, probabil, o atare straveche semnificatie.
Stalpul secuiesc din Turia
Stalpul secuiesc din Turia
Cel mai mare stalp secuiesc sculptat din lemn din lume, ridicat pe data de 18 iunie 2011, cu ocazia aniversarii primei atestari documentare a comunei Turia, din anul 1307.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Ascunzisul curat, cutia curatata de continut - Noutatile de la fata locului, fata de cele semnalate de gasitorii anteriori sunt:In jurul ascunzisului nu mai erau gunoaie (cum se poate constata in fotografia anexata)...
 • Baile Fortyogo - La fel am gasit si eu in jurul ascunzisului, multa mizerie, ceea ce m-a facut sa trec odata pe langa locatie, dar revenind, in cele din urma am descoperit cutia...
 • Balegar langa ascunzis - Din pacate langa ascunzis este depozitat o gramada mare de balegar...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.