Cetatea Durostorum - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Almalau (Ostrov), judetul Constanta

Cetatea Durostorum

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Durostorum.

Cautati geoascunzisul Cetatea Durostorum si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
154152 Lacul Baciului. 160438 Cetatea Adamclisi. 162727 Trophaeum Traiani. 173334 Lacul Fundata. 173510 Lacul Iezer. 174188 Lacul Pescaria Mitreni. 175482 Cimitirul afurisit. Cimitirul afurisit se afla in partea de est a satului Lehliu, in apropierea lacului Lehliu I, langa drumul care duce spre Sapunari. 177272 Lacul Mitreni. 178544 Cruci de piatra. Ansamblul de cruci de piatra din Sapunari se afla in curtea bisericii, pe partea stanga a vaii Profira. 186142 Lacul Nana. 186459 Lacul Gheorghe Doja. 191163 Cetatea Axiopolis. 192906 Peretii calcarosi. 194438 Lacul Sarulesti Raduta. 194507 Locul fosilifer Cernavoda.
Obiective cultural-istorice - Judetul Constanta
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Pacuiul lui Soare la 7.9 km. GR1252 Pacuiul lui Soare
Lacul Bugeac la 10.61 km. GR2074 Lacul Bugeac
Locul fosilifer Aliman la 45.26 km. GR0810 Locul fosilifer Aliman
Ruinele cetatii Oltina la 45.55 km. GR1241 Ruinele cetatii Oltina
Biserica dracilor la 47.72 km. Biserica Cuvioasa Paraschiva, sau biserica bantuita din Baragan - Ivanesti, Ciulnita.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.