Lacurile Campenesti - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Campenesti (Apahida), judetul Cluj

Lacurile Campenesti

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacurile Campenesti:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacurile Campenesti.

Cautati geoascunzisul Lacurile Campenesti si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Baile Someseni la 8.49 km - Efectele terapeutice ale namolului din Someseni au fost identificate de cercetatori înca din anii 1880. * Turnul cu pantofi la 9.8 km - Turnul cu pantof aflat in incinta fostei fabrici de piele Renner, a fost unul dintre simbolurile Clujului. * Universitatea de Arta si Design la 9.89 km - Universitatea de Arta si Design din Cluj, in prezent avand sectii moderne de Foto-Video-Procesare computerizata a imaginii, Pedagogia Artei, Pictura murala – Conservare-Restaurare. * Fabrica de pensule la 9.98 km - Fabrica de Pensule este un spatiu de creatie si promovare a artei contemporane, si functioneaza ca un centru cultural independent. * Bastionul Croitorilor la 11.85 km - Clujul medieval era înconjurat de un zid de aproximativ patru kilometri care avea peste 2o de bastioane. * Biserica reformata de pe strada Lupului la 11.96 km - Biserica reformata de pe strada Lupului este monument istoric si de arhitectura religioasa in stil gotic tarziu. * Manastirea franciscana Alverna la 12.11 km - Manastirea franciscana Alverna se afla la marginea din sud-est a orasului Cluj-Napoca, pe dealul Becas, la inceputul strazii Fagului. * Universitatea Babes-Bolyai la 12.23 km - Farmecul locului e in jurul pranzului, cand locul e intesat de studenti, dar asta inseamna si multi incuiati. * Statuia Sfantului Donath la 13.26 km - Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei. * Lacul Chinteni la 13.9 km - * Gradina agrobotanica Iuliu Prodan la 14 km - Gradina Agrobotanica Iuliu Prodan este situata pe teritoriul Universitătii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Turnul cu ceas
Turnul cu ceas la 12.12 km. Biserica Romano-Catolica Sfantul Mihail este unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania.
Lumea pierduta din gradina botanica
Lumea pierduta din gradina botanica
Lumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj.
Belvedere est
Belvedere est la 14.06 km. GR3197 Belvedere est Padurea Hoia
Cheile Baciului
Cheile Baciului
Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure).
Concretiuni de Feleac
Concretiuni de Feleac
Concretiunile sferoidale sau bolovanii uriasi din piatra de langa Feleac se mai numesc si concretiuni de Feleac.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.