Pixel
Geotrekker
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cheile Borzesti - Geotrekking Romania - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Cheile Borzesti

Unde este Cheile Borzesti?

Cheile Borzesti sunt situate la aproximativ 5 km sud-vest de Cheile Turzii. Sunt sapate de apele Vaii Borzesti in aceleasi formatiuni calcaroase jurasice, ca si Cheile Turenilor si Cheile Turzii.

Defileul este spectaculos, salbatic, intrerupt de mai multe cascade, relativ greu accesibil turistilor. Valea Borzesti se varsa in raul Aries intre localitatile Buru si Moldovenesti, la sud-vest de municipiul Turda.

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Cheile Borzesti Punct de plecare Prima cascada Traversare Cascadele Superioare Odihna... Cascada din Cheile Borzesti Cheile Borzesti - Prima cascada Cheile Borzesti - Cascada in adincul padurii Cheile Borzesti - Cascada in adincul padurii 2 Valea Ierii - Drumul spre Cheile Borzesti. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cheile Borzesti! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

>>> Vizitati Cheile Borzesti si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante si populare sunt in apropierea obiectivului turistic Cheile Borzesti?
Piatra Secuilor Sud. Gasita - :) am gasit o azi. (obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Studentilor. Gasita - :) am gasit-o azi. (obiectiv turistic cu geocutie) (obiectiv turistic cu geocutie) Varful Ugerului. Vârful oferă o minunată panoramă asupra văii Arieșului, asupra stâncilor Belioarei, Muntele Mare, iar spre est, asupra Cheilor Aiudului, Colțeștiului și a crestei Ardascheii. Dupa o urcare de o ora si jumatate - Am gasit-o 5 septembrie 2020 15:15, Erika🐱 Peter🗡 si Lyric 🐶🆎🇷🇴 Am urcat o ora jumate din Coltesti. (obiectiv interesant cu geocutie)
Cheile Tureni. Luni, 24 septembrie 2018 a fost inaugurat traseul de vizitare tip via ferrata a Cheilor Turenilor.
Coltesti. O mica plimbare cu bicicleta - In prima zi din octombrie am făcut o mica plimbare cu bicicleta pana la cetatea Coltesti. Biserica reformata. Cetatea Coltesti. La castel in poarta oare cine bate? - Noi suntem, noi suntem, am venit sa-i prezentam omagiile contelui de Trascau in cetatea ridicata la Coltesti. Lacul Sutu-Ciurila. Biserica reformata. Edificiul a fost construit la inceputul secolului al XV-lea, pe vremea imparatului Sigismund de Luxemburg (1387-1437), totodata suveran al Regatului Ungariei, pe amplasamentul unei si mai vechi biserici.
Salina Turda. Starea excelenta de conservare a lucrarilor miniere si a utilajelor utilizate la transportul sarii, alaturi de grija cu care s-au efectuat lucrarile de pregatire a salinei pentru a deveni obiectiv turistic, au facut ca istoria si legenda sa se impleteasca armonios aici. Salina Turda - In momentul vizitarii salinei, nu am stiut ca exista o cutie in acest loc, dar cele vazute m-au incantat si consider acest loc o realizare a statului roman, fiind unica in tara.
Biserica catolica din Turda. Actuala biserica romano-catolica din Turda a fost construita intre anii 1475-1504, pe amplasamentul unei biserici mai vechi, atestata documentar deja în anul 1342.
Valori naturale - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati

 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cheile Borzesti - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real!

Ultimele comentarii

 • Cheile Borzesti - nu aveam GPS cand umblam pe acolo...
 • Zona este rezervatie naturala - In data de 25...
 • Gasita - Am gasit geocutia...
 • Cheile Borzesti - Am gasit aceasta geocutie in data de 4 aprilie 2009...

Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cheile Borzesti? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!

Obiective turistice din apropiere

Cascada Ciucas
Cascada Ciucas la 4.12 km
GR0386 Cascada Ciucas
Pestera Cetatea Mica
Pestera Cetatea Mica la 6.01 km
GR0287 Pestera Cetatea Mica Cheile Turzii

Stii locuri de vizitat din judetul Cluj, frumoase si interesante, dar mai putin cunoscute? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective turistice de neratat.


Politica de confidentialitate si prelucrare a datelor - Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro, site-ul oficial geotrekking in limba romana. Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.