Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti obiectivul turistic!
Cetatea Liteni - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Moara de Padure (Baisoara), judetul Cluj

Unde este Cetatea Liteni?

Cetatea Liteni Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Liteni Cetatea Liteni Spini Cetatea Liteni Cetatea Liteni Din cetate Fereastra Cetatea Liteni de la distan?a Vedere de la cetate spre Valea Ierii ?mprejurimile ceta?i Valea Ierii de la cetate. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Cetatea Liteni! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Cetatea Liteni si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Cetatea Liteni?
(obiectiv turistic cu geocutie) Pestera Cosul Boului. (obiectiv turistic cu geocutie) Lacul Micesti. Cetatea Fetei Floresti. Cetatea Fetei a fost o cetate construita in apropiere de localitatea Floresti. (geoascunzis)
Izvorul Bilascu Padurea Faget. Izvorul Bilascu este una dintre cele mai apreciate izvoare din padurea Faget de langa Cluj-Napoca.
Obiective cultural-istorice - Judetul Cluj
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Cetatea Liteni - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Cetatea Liteni - Catarat si cache la sfarsitul saptamanii...
 • Multumiri pentru ascunzatoare - Am profitat de vacanta copiilor si am dat o fuga la Liteni...
 • Intr-o zi insorita de toamna - Am fost la cetatea Liteni cu bicicleta...
 • Speo 2009 - Am gasit geocutia ascunsa la Cetatea Liteni, cu ocazia participarii la Congresul National de Speologie 2009 Cluj...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Cetatea Liteni? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Cheile Runcului
Cheile Runcului este o rezervatie complexa, constituita dintr-un relief deosebit de pitoresc, un ansamblu de abrupturi, creste, tancuri si turnuri.
Izvorul Recea
Izvorul Recea, sau Izvorul EKE, denumit dupa Societatea Carpatina Ardeleana, se afla pe Dealul Recea, in padurea dintre localitatile Selicea si Tauti.
Scarita-Belioara 1 la 13.34 km
GR0591 Scarita-Belioara 1

Stii vreun loc inedit din judetul Cluj, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Cabine, paravane si cadite dus Roth promotii limitate. Pentru doza zilnica de energie si relaxare. Cabine dus, paravane Walk-in, cadite, usi si pereti dus, rigole si canale de scurgere.
Cabine cadite paravane dus promotii limitate

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.