Cetatea Dabaca - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Dabaca, judetul Cluj

Cetatea Dabaca

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Cetatea Dabaca:

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cetatea Dabaca.

Cautati geoascunzisul Cetatea Dabaca si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Lacurile Campenesti la 14.47 km - * Lacul Chinteni la 15.97 km - * Lacul Stiucilor la 17.72 km - * Locul fosilifer Corusu la 20.15 km - * Turnul cu pantofi la 21.61 km - Turnul cu pantof aflat in incinta fostei fabrici de piele Renner, a fost unul dintre simbolurile Clujului. * Fabrica de pensule la 21.93 km - Fabrica de Pensule este un spatiu de creatie si promovare a artei contemporane, si functioneaza ca un centru cultural independent. * Baile Someseni la 21.95 km - Efectele terapeutice ale namolului din Someseni au fost identificate de cercetatori înca din anii 1880. * Universitatea de Arta si Design la 22.32 km - Universitatea de Arta si Design din Cluj, in prezent avand sectii moderne de Foto-Video-Procesare computerizata a imaginii, Pedagogia Artei, Pictura murala – Conservare-Restaurare. * Santejude Vale la 23.38 km - * Statuia Sfantului Donath la 23.71 km - Statuia Sfantului Donath este amplasata in cadrul Parcului Etnografic Romulus Vuia, sectia in aer liber a Muzeului Etnografic al Transilvaniei. * Bastionul Croitorilor la 23.85 km - Clujul medieval era înconjurat de un zid de aproximativ patru kilometri care avea peste 2o de bastioane. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Dealul Cetatii
Dealul Cetatii
Pe Dealul Cetatii de langa localitatea Mera vom gasi un sit arheologic, inscris pe lista Monumentelor Istorice ale Judetului Cluj.
Turnul cu ceas
Turnul cu ceas la 23.8 km. Biserica Romano-Catolica Sfantul Mihail este unul dintre cele mai reprezentative monumente ale arhitecturii gotice din Transilvania.
Belvedere est
Belvedere est la 24.23 km. GR3197 Belvedere est Padurea Hoia
Lumea pierduta din gradina botanica
Lumea pierduta din gradina botanica
Lumea pierduta din gradina botanica Alexandru Borza - Cluj.
Cheile Baciului
Cheile Baciului
Formand granita de nord-est a padurii Hoia, Valea Lunga strabate calcare eocene si formeaza Cheile Baciului, cu versanti asimetrici (partea nordina este stancoasa si abrupta, cu roci fosilifere, drept care a fost declarata rezervatie naturala, iar partea sudica este ocupata de padure).

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.