Crucea Alba - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Baile Herculane, judetul Caras-Severin

Crucea Alba

Crucea Alba Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Crucea Alba.

Cautati geoascunzisul Crucea Alba si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
14560 Poiana lui Roset. 14928 Cascada Roset. 16909 Izvorul si stancariile de la Camana. 17267 Cetatea Mehadia. Cetatea Mehadia, monument istoric, dateaza din sec. (obiectiv turistic cu geocutie) 17889 Lacul Prisaca. 18247 Sfinxul Banatean. Sfinxul Banatean, sau Sfinxul de la Toplet. 21606 Rapa Neagra. 26690 Castrul roman Mehadia. 32041 Cascada Vanturatoarea. Cascada Vanturatoarea, avand cca 40 m inaltime, este una dintre cele mai inalte, frumoase, accesibile, si cunoscute cascade din Romania. (obiectiv turistic cu geocutie) 32282 Poiana Vanturatoarea. 34650 Poiana Tasnei. 34923 Belvedere Cheile Tasnei. 35278 Moara Dracilor din Cheile Tesnei. Cheile Tesnei constiuie unul dintre obiectivele turistice de prim rang aferente Vaii Cernei, prin pitoresc si accesibilitate. (obiectiv turistic cu geocutie) 35388 Cascada din Cheile Tasnei. 36678 Izvorul Cosustei. Peretii calcarosi de la Izvorul Cosustei. 37677 Crovul cu apa.
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Grota lui Serban la 0.21 km. GR0290 Grota lui Serban
Varful Domogledul Mic la 1.13 km. GR1747 Varful Domogledul Mic
Grota Talharilor la 1.43 km. GR1267 Grota Talharilor
Grota cu Aburi la 1.66 km. GR0295 Grota cu Aburi
Varful Domogledul Mare la 1.79 km. GR1746 Varful Domogledul Mare

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.