Cheile Nerei - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sasca Romana (Sasca Montana), judetul Caras-Severin

Cheile Nerei

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Pornind de la Podul Bei Cantonul Damian 3018 La Carlige 1 La Carlige 2 3032... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Cheile Nerei.

Cautati geoascunzisul Cheile Nerei si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
15832 Ochiul Beului. 15873 Cascada Beusnita. 17226 Poiana Logor. 17666 Hambarul de piatra. 18124 Crucea Osmanului. 18507 Casa Verde. Casa Verde este o casa construita din cob, pe malul Nerei, la Sasca Montana, de catre arhitecta timisoreana Ileana Mavrodin. 24624 Cascada Moceris. 41627 Rezervatia naturala Lisovacea. 45134 Varful Patria. 49948 Cascada Bordanc si Modavita. Cascadele Bordanc si Modavita sunt caderi de apa de pe raul Mudavita, din aria naturala Valea Mare situata in apropierea satului Padina Matei, comuna Garnic. 53163 Cascada Buraul Mare. Cascada Buraul Mare se afla in Parcul National Portile de Fier, langa drumul care duce din Moldova Noua spre localitatea Padina Matei. 55562 Sistemul subteran de canalizare. Bolta paraului Oravita si canalul aval de lacuri sunt declarate monument istoric. 55895 Lacul Mic. 56467 Lacul Mare. 57032 Cascada Bigar. 69193 Lacul Buhui. 72390 Pestera Buhui.
Valori naturale - Judetul Caras-Severin
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


La Carlige la 0 km. GR1960 La Carlige
Canionul Valea Rea la 0.41 km. GR1064 Canionul Valea Rea Cheile Nerei
Pod peste Nera la 1.58 km. GR0289 Pod peste Nera
Lacul Dracului la 3.32 km. GR1138 Lacul Dracului
Cascada La Vaioaga la 3.68 km
GR0536 Cascada La Vaioaga

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.