Zidul Uriasilor - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sarile (Bisoca), judetul Buzau

Zidul Uriasilor

Este vorba despre un perete de calcar cochilifer cu matrice grezoasa. Face parte dintr-un aliniament de strate redresate la verticala. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Latura vestica Latura vestică Latura estică Latura vestică, vedere de jos Latura estică, vedere de jos Troiță la baza Dealului Sărilor... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Zidul Uriasilor.

Cautati geoascunzisul Zidul Uriasilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
15637 Piatra Matei. Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia. 21088 Lacul cu Ciuciur. Lacul cu Ciuciur se afla la marginea nord-vestica a satului Recea al comunei Bisoca, aparand pe unele harti si cu numele Moldoveanului. 28116 Masa lui Bucur. 32706 Cascada La Jghiab. 34863 Grunjul de la Manzalesti. Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari. 37796 Lacul Meledic. Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic. 38073 Pesterile in sare. Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona. 41275 Muntele de sare de la Lopatari. Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta. 44045 Sfinxul din Bustea. 44120 Sfinxul din Bustea. Sfinxul din Bustea se afla in masivul Breazau. 51819 Focul Viu din Terca. Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara. 56115 Vulcanii noroiosi. Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. 60988 Caldarile Zabalei Zarna Mica. 65340 Cimitirul de onoare Bordesti. Este cunoscut ca cimitirul ostasilor romani si germani. 68458 Vulcanii Noroiosi. Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. 73209 Complexul rupestru. Complexul rupestru.
Valori naturale - Judetul Buzau
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Schitul Sarile
Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului.
Lacul Sarile
Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit - accesibil pentru orice autovehicule - ce vine din drumul judetean ce leaga Vintila-Voda de Bisoca, drum in curs de modernizare.
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii
Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia).
Stramtura de la Jitia de Jos
La Jitia de Jos Ramnicul Sarat a trebuit sa strapunga un aliniament de strate redresate la verticala.
Manastirea Poiana Marului
Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


  • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
  • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
  • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
  • Urmarire geoascunzis
  • Localizare pozitie ascunzis pe harta
  • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
  • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
  • Coordonate gps in diferite formate
  • Descarcare coordonate - fisier .gpx
  • Locatii langa ascunzis in format .gpx
  • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


    Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.