Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie, din zona

Vulcanii Noroiosi - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Vulcanii Noroiosi

Vulcanii Noroiosi

Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Vulcanii Noroiosi:

Sunt chiar vulcani!
Sunt chiar vulcani!
Paclele mari
Paclele mari

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Vulcanii Noroiosi.

Cautati geoascunzisul Vulcanii Noroiosi si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Vulcanii noroiosi la 3.94 km - Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. * Dealul cu lilieci la 10.12 km - * Pietrele Scrise la 16.45 km - * Trovantii din Ulmet la 18.85 km - Trovantii din Ulmet pot fi admirati in Valea Teiului, langa satul Ulmet, comuna Bozioru, judetul Buzau. * Trovantii la 18.9 km - * Complexul rupestru la 19.3 km - Complexul rupestru - Valea Calugarului - Braesti. * Culmea Ghiocei la 19.32 km - Culmea Ghiocei - Ruginoasa. * Tablitele de la Ruginoasa la 19.34 km - * Sarea lui Buzau la 19.53 km - Sarea lui Buzau este o rezervatie geologica si paleontologica, care se afla langa localitatea Badila, pe Valea Buzaului. * Pestera din Culmea Pietrei la 19.88 km - * Sfinxul din Bustea la 20.2 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Cetatea dacica de la Carlomanesti
Cetatea dacica de la Carlomanesti
Carlomanesti este un sat al comunei Vernesti aflat aproape de gura de varsare a Niscovului in Buzau si la cca 10 km de orasul Buzau.
Grunjul de la Manzalesti
Grunjul de la Manzalesti
Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari.
Muntele de sare de la Lopatari
Muntele de sare de la Lopatari
Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta.
Cetatuia Cucuiata de la Grajdana
Cetatuia Cucuiata de la Grajdana
Grajdana este un sat al comunei Tisau aflat pe valea Niscovului la cca 20 km de Buzau.
Lacul Meledic
Lacul Meledic
Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic.
Pesterile in sare
Pesterile in sare
Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona.
Lacul Sarile
Lacul Sarile
Localitatea Sarile este un sat apartinator comunei Bisoca accesibil pe un drum comunal pietruit - accesibil pentru orice autovehicule - ce vine din drumul judetean ce leaga Vintila-Voda de Bisoca, drum in curs de modernizare.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.