Piatra ingaurita - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Nucu (Bozioru), judetul Buzau

Piatra ingaurita

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Piatra ingaurita.

Cautati geoascunzisul Piatra ingaurita si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
21644 Colectia muzeala Colti. 22237 Biserica din Stanila. Satul Stanila este incorporat actualmente in orasul Nehoiu, nu cu multi ani in urma tinand de comuna Mlajet (acum si ea, sat component al Nehoiului). 23757 Trovantii din Ulmet. Trovantii din Ulmet pot fi admirati in Valea Teiului, langa satul Ulmet, comuna Bozioru, judetul Buzau. 30549 Cataractele de la Setu. Dintre numeroasele formatiuni stancoase. 38025 Varful Podul Calului. 45904 Cascada Casoca. Dupa coborarea de la barajul de la Siriu, pe partea stanga a soselei se desprinde un drum forestier. 46397 Focul Viu din Terca. Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara. 47031 Puntea suspendata de fier. 47222 Sfinxul din Bustea. Sfinxul din Bustea se afla in masivul Breazau. 47276 Sfinxul din Bustea. 48510 Muntele de sare de la Lopatari. Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta. 50576 Padurea de tisa. 51571 Pesterile in sare. Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona. 51810 Lacul Meledic. Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic. 55107 Grunjul de la Manzalesti. Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari.
Valori naturale - Judetul Buzau
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Chilia lui Dionisie la 1.14 km. Chilia lui Dionisie Torcatorul - Nucu.
Scaunele lui Negru Voda la 1.26 km. GR2984 Scaunele lui Negru Voda Nucu
Biserica rupestra la 2.83 km. Chilii, biserica rupestra - Alunis.
Grota Casoaia la 3.93 km. Grota Casoaia - Valea Cerbului - Braesti.
Tablitele de la Ruginoasa la 4.06 km. GR2987 Tablitele de la Ruginoasa

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.