Lacul Vulturilor - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Gura Siriului (Siriu), judetul Buzau

Lacul Vulturilor

Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***
Cateva poze: Pod pe Buzau Spre Lacul Vulturilor Lacul Sec Lacul Vulturilor Cabana de vanatoare Zapada Lacul Vulturilor Lacul Vulturilor in martie Vedere din Poarta Vanturilor Cabana Zbor... *

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Vulturilor.

Cautati geoascunzisul Lacul Vulturilor si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
35849 Curmatura Stanii. 35931 Cheile Strambu. Cheile Strambu. 38173 Poiana suspendata. Poiana suspendata de pe valea paraului Sterp. 39278 Podul de Arama. Podul de Arama este o stanca masiva, care se afla in saua de sub varful Zaganu. 39382 Lacul Balbaitoarea. 39454 La Lanturi. 39878 Varful Gropsoarele. Gropsoarele este al doilea varf, ca altitudine. 39957 La Rascruce. 40402 Saua Gropsoarele. 40500 Cascada Casoca. Dupa coborarea de la barajul de la Siriu, pe partea stanga a soselei se desprinde un drum forestier. 40563 Padurea de tisa. 41963 Saua Chirusca. 42048 Urlatoarele. Urlatoarele, fenomen hidro-geologic, front liniar de izvoare cu depuneri masive de tuf calcaros. 43461 Ruinele capelei catolice. Dezvoltarea localitatii Vama Buzaului, atestata documentar din anul 1449, este legata de infiintarea aici a vamii comerciale de catre Imperiul Habsburgic in anul 1699, pentru punctul de granita cu Tara Romaneasca existent la izvoarele Buzaului. 45778 Cabana Ciucas. Cabana Ciucas se afla in inima Masivului Ciucas, pe Piciorul Chirusca al Varfului Ciucas, la 1595 m altitudine. 45907 Fantana Nicolae Ioan.
Valori naturale - Judetul Buzau
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Varful Malaia
Varful Malaia (1662 m) este cel mai inalt al Muntilor Siriu.
Cheile Vaii Stanei
Valea Stanei este un afluent de obarsie al Telejenelului, tragandu-si apele de sub Muntele Gropsoarele.
Cascada Pirusca la 10.82 km. Cascada Pirusca - Muntii Ciucas.
Izbucul din Valea Stanii la 10.86 km. GR1055 Izbucul din Valea Stanii
Piatra Laptelui la 11.05 km. Piatra Laptelui - Muntii Ciucas.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Cuibul Vulturilor - Intr-o drumetie postata pe site-ul munte si flori, urmand traseul triunghi albastru pe apa Crasna Urlatoare din jud...
 • Confirmare esec - Asa cum a mentionat si Sorin Iov, am cautat in zadar cutia, bazandu-ne doar pe coordonatele ascunzisului si pe precizia GPS-ului (neexistand o fotografie), care ne-a tinut langa gardul imprejmuitor al cabanei de langa lac, in apropierea portii...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.