Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Sindrila (Bisoca), judetul Buzau

Lacul Ograzii - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Lacul Ograzii

Lacul Ograzii

Este un frumos lac, datorita marii poieni care il inconjoara sub forma unei polii si aflata sub dealurile Sindrila (est) si Piatra Ograzii (vest)...

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Lacul Ograzii:

Lacul Ogrăzii - 2
Lacul Ogrăzii - 2
Pe Lacul Ogrăzii
Pe Lacul Ogrăzii
Vedere de pe Dl. Șindrila
Vedere de pe Dl. Șindrila

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Lacul Ograzii.

Cautati geoascunzisul Lacul Ograzii si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Masa lui Bucur la 4.89 km - * Cascada La Jghiab la 7.21 km - * Sfinxul din Bustea la 11.41 km - * Focul Viu din Terca la 13.23 km - Focul Viu de pe un deal din localitatea Terca, comuna Lopatari, arde fara intrerupere si poate fi admirat oricand, dar mai ales seara. * Caldarile Zabalei Zarna Mica la 15.49 km - * Vulcanii noroiosi la 19.54 km - Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. * Complexul rupestru la 21.38 km - Complexul rupestru - Valea Calugarului - Braesti. * Grota Casoaia la 22.67 km - Grota Casoaia - Valea Cerbului - Braesti. * Vulcanii Noroiosi la 23.36 km - Vulcanii noroiosi sunt o rezervatie botanica si geologica aflata pe raza comunei Berca, Buzau. * Culmea Ghiocei la 23.43 km - Culmea Ghiocei - Ruginoasa. * Tablitele de la Ruginoasa la 23.44 km - * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Manastirea Poiana Marului
Manastirea Poiana Marului
Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene.
Piatra Matei
Piatra Matei
Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia.
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii
Lacul de sub Schitul Dealu Sarii
Schitul Dealu Sarii se afla pe teritoriul satului omonim (comuna Jitia).
Lacul cu Ciuciur
Lacul cu Ciuciur
Lacul cu Ciuciur se afla la marginea nord-vestica a satului Recea al comunei Bisoca, aparand pe unele harti si cu numele Moldoveanului.
Schitul Sarile
Schitul Sarile
Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului.
Zidul Uriasilor
Zidul Uriasilor
Este vorba despre un perete de calcar cochilifer cu matrice grezoasa.
Izvoarele sarate
Izvoarele sarate
Chiar inainte de a intra in satul Jitia, putin mai sus de baza versantului pe care suie drumul asfaltat spre Dealu Sarii, se afla unul dintre cele doua izvoare sarate ce constituie geoobiectivul.

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.