Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Lacul Meledic - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Trestioara (Manzalesti), judetul Buzau

Unde este Lacul Meledic?

Lacul Meledic se afla pe platoul Meledic. Este unic in lume, deoarece este un lac cu apa dulce, care este asezat pe un munte de sare. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Camping Meledic Teiul lui Vlahuta Lacul Meledic Langa lac Statui din lemn Lacul Meledic Statui din lemn. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Lacul Meledic! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Lacul Meledic si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Lacul Meledic?
Complexul rupestru Valea Calugarului Braesti. Complexul rupestru - Valea Calugarului - Braesti.
Manastirea Poiana Marului. Manastirea Poiana Marului este una dintre cele mai cunoscute și mai vechi manastiri buzoiene. (geoobiectiv cu geocutie)
Schitul Sarile Bisoca. Sarile este un sat al comunei Bisoca, schitul fiind construit intr-o zona departata de vatra satului. (geoobiectiv cu geocutie)
Zidul Uriasilor. La 12 km. Face parte dintr-un aliniament de strate redresate la verticala. (obiectiv interesant cu geocutie)
Grota Casoaia Valea Cerbului Braesti. Grota Casoaia - Valea Cerbului - Braesti.
Piatra Matei Jitia. Piatra Mâței se afla pe malul stang al Ramnicului Sarat, in amonte de satul Jitia. (geoobiectiv cu geocutie)
Valori naturale - Judetul Buzau
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Lacul Meledic - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


  Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Lacul Meledic? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Pesterile in sare
Pesterile in sare 6S Manzalesti si Pestera cu trei intrari sunt cele mai mari pesteri din zona.
Muntele de sare de la Lopatari
Muntele de sare de la Lopatari se afla la intrarea in localitate, pe dreapta.
Grunjul de la Manzalesti
Grunjul de la Manzalesti este un munte micut si alb, care se ridica singuratic din albia raului, chiar pe marginea drumului spre Lopatari.
Sfinxul din Bustea
Sfinxul din Bustea se afla in masivul Breazau.

Stii vreun loc inedit din judetul Buzau, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


Baterii si accesorii baie. Baterii lavoar, cada si dus, coloane si sisteme de dus preturi promo. Amenajeaza o baie moderna cu tehnologie inovatoare, cu articole de baie Kludi.
Baterie lavoar cada dus preturi promo

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.