Pixel
Navigheaza pe harta in timp real, te ajutam sa gasesti comoara ascunsa aici!
Tampa - Atractii turistice noi - Login - Inregistrare - Suport
 

Pixel
Geotrekker
Harta Brasov, judetul Brasov

Unde este Tampa?

Muntele Tampa apartine de masivul Postavaru si se ridica deasupra orasului Brasov. Mare parte a sa este declarata rezervatie naturala, datorita speciilor de animale si plante rare care se gasesc aici. Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare, navigare pe harta in timp real - dupa autentificare.

***
Poze: Program telecabina Tarife telecabina Spre Tampa Triunghi rosu Spre Tampa Terasa Tampa Grota Bethlen Terasa Fundatie statuie Priveliste Ziduri. * Pentru a vedea pozele, intra in contul tau de utilizator!

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto Tampa! In prezent avem in total 12.100+ poze pe site.

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta atractii turistice, valori naturale sau obiective cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, care merita a fi vizitate.

Vizitati Tampa si celelalte obiective turistice prezentate. Multe dintre ele sunt locuri inedite, mai putin cunoscute. Va invitam sa le descoperiti! Merita sa fii inregistrat!

Intra in zona tainica a cautatorilor de comori virtuale, si cauta geocutia terenului de joaca Geotrekking Romania ascunsa aici!

Ce atractii importante sunt in apropierea obiectivului turistic Tampa?
Piscu Vechi. Cetatea Brasov. Dealul Melcilor. Poiana Stechil. Stejerisul Mare. La 2.7 km. Poiana Mica. (obiectiv turistic cu geocutie) In limba maghiara - magyarul: Cenk-hegy Brassó
Valori naturale - Judetul Brasov
* Detalii dupa inregistrare. Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Posibilitatile utilizatorilor inregistrati


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare obiective turistice dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si obiective gasite
 • Urmarire geoobiectiv
 • Localizare pozitie pe harta
 • Obiective apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps Tampa - descarcare fisier .gpx
 • Locatii turistice langa pozitia geografica a utilizatorului
 • Navigare pe harta in timp real

Ultimele comentarii


 • Prima geocutie gasita - Astazi a fost prima zi de vanatoare de geocutii, dupa ce am aflat amanunte despre acest joc, de care auzisem acum 5-6 ani...
 • Tampa - Intr-o zi cu ploaie am fost sus si pe Tampa...
 • Frumoasa locatie - Merita cautata...
 • La inceput de an - Gasit la inceput de an...
 • Ai ajuns aici si ai reusit deja sa vizitezi obiectivul Tampa? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta! Citeste si comentariile scrise de ceilalti utilizatori!


Obiective turistice vecine


Poarta Schei
Poarta Schei (Schei Gate) was built in 1827 and is an important landmark in Brasov.
Biserica Neagra Brasov la 0.9 km
GR0152 Biserica Neagra Brasov

Stii vreun loc inedit din judetul Brasov, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit! Utilizatorii nostri au prezentat deja 3.500+ de geoobiective.


O gama larga de baterii baie Grohe pret special pentru cada sau dus. Baterii lavoare, sisteme pentru dus, baterii bideu si pisoar, seturi baterii.
Baterii baie pret special

Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.