Saua Chirusca - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Cheia (Maneciu), judetul Prahova

Saua Chirusca

Saua Chirusca Coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze, posibilitate de cautare. Detalii dupa inregistrare.

***

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Saua Chirusca.

Cautati geoascunzisul Saua Chirusca si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Geoobiective din vecinatate:
7863 Izbucul din Valea Stanii. 8635 Cheile Strambu. Cheile Strambu. 8943 Babele la Sfat. Sub acest nume sunt cunoscute doua formatiuni stancoase ce fac parte din multitudinea de stanci de pe piciorul sud-estic al Varfului Ciucas, numite Tigaile Mari, de aici si numele culmii respective. (obiectiv turistic cu geocutie) 9316 La Lanturi. (obiectiv turistic cu geocutie) 9721 Podul de Arama. Podul de Arama este o stanca masiva, care se afla in saua de sub varful Zaganu. (obiectiv turistic cu geocutie) 10214 Varful Ciucas. Cu cei 1. 10315 Cheile Vaii Stanei. Valea Stanei este un afluent de obarsie al Telejenelului, tragandu-si apele de sub Muntele Gropsoarele. (obiectiv turistic cu geocutie) 10362 Cascada Pirusca. Cascada Pirusca. 10795 Saua Ciucas. 10830 Stanca Mana Dracului. Cunoscuta si sub numele Mana cu Cinci Degete, Mana Dracului este o formatiune stancoasa formata din cinci turnuri de inaltimi diferite, dar cu o baza comuna, fiind relativ detasata fata de stancaria din jur, ceea ce-i confera personalitate. 11364 Saua Tigailor. 11901 Turnul Goliat. 11945 Poiana suspendata. Poiana suspendata de pe valea paraului Sterp. 12689 Cheile Paraului Alb. Cheile Paraului Alb sunt lungi de aprox. 13332 Piatra Laptelui. Piatra Laptelui. 16884 Varful Bratocea din Jos.
Valori naturale - Judetul Brasov
* Fotografiile sunt vizibile dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Saua Gropsoarele la 0.52 km. GR1488 Saua Gropsoarele
La Rascruce la 1.16 km
GR0329 La Rascruce Muntii Ciucas
Cabana Ciucas
Cabana Ciucas se afla in inima Masivului Ciucas, pe Piciorul Chirusca al Varfului Ciucas, la 1595 m altitudine.
Fantana Nicolae Ioan la 1.5 km
GR2684 Fantana Nicolae Ioan Muntii Ciucas
Curmatura Stanii la 2.01 km. GR0910 Curmatura Stanii

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti acces la aceste servicii? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


  Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.