Cycle Map - Harta cu trasee potrivite pentru bicicleta si drumetie - Rupea, judetul Brasov

Rupea - Geodrumetie - Login - Suport
 

Pixel
Rupea

Rupea

..

Mai multe detalii (coordonate gps, harti, descrieri si comentarii detailate, poze mai mari, posibilitate de cautare) dupa inregistrare.

***

Cateva poze din albumul foto Rupea:

Intrarea in Cetatea de Jos
Intrarea in Cetatea de Jos
Turn
Turn
Turn impunator
Turn impunator
Ferestre oarbe
Ferestre oarbe

Ai ajuns deja in acest loc, si ai reusit sa surprinzi ipostaze deosebite ale acestui geoobiectiv? Incarca pozele tale in albumul foto atasat locului prezentat!

***
Geotrekking, sau geodrumetie pe romaneste, este un ghid turistic, respectiv o activitate pentru timpul liber in care se pune accentul pe drumetii si excursii. Utilizatorii cauta geoobiective, valori naturale sau cultural-istorice, mai mult sau mai putin cunoscute, respectiv geocutii ascunse in diferite locatii, care merita a fi vizitate.

Tara noastra este deosebit de bogata in atractii turistice, valori naturale, obiective istorice si culturale. Avem foarte multe locuri potrivite pentru a fi prezentate, si care merita vizitate, ca de ex. Rupea.

Cautati geoascunzisul Rupea si celelalte geoobiective prezentate, multe dintre ele va vor arata locuri mai putin cunoscute si inedite. Va invitam sa participati si voi la aceasta activitate incitanta!
Geotrekking Romania faciliteaza identificarea obiectivelor turistice din apropiere, cautarea geoobiectivelor, respectiv anuntarea gasirii acestora.


Locuri interesante din vecinatate:
* Stanca bazaltica la 1.12 km - Stanca bazaltica - Rupea. * Vulcanii Noroiosi la 6.28 km - * Microcanionul de bazalt la 10.08 km - * Batranul Carpatilor la 11.96 km - Batranul Carpatilor - Mercheasa. * Cotul Turzunului la 12.41 km - * Cetatea Jimbor la 15.4 km - Jimbor (Székelyzsombor, Sommerburg) se gaseste la 25 km nord-est de orasul Rupea, pe raul Homorod, si la 8 km de Mercheasa. * Coloanele de bazalt de la Racos la 16.41 km - * Fantana alba la 17.07 km - * Poarta de piatra la 17.56 km - Poarta de piatra sau Poarta Tatarilor - Comana de Sus. * Cheile Dopca la 17.58 km - * Coloanele de bazalt Piatra Cioplita la 17.79 km - Rezervatia geologica Coloanele de bazalt prismatice de la Piatra Cioplita - Comana de Sus. * Linkurile devin active pentru utilizatorii inregistrati, dupa autentificare.

Obiective turistice vecine


Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen
Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen la 15.17 km
GR2608 Castelul nobiliar Sukosd-Bethlen Racos
Craterul vulcanic de la Racos
Craterul vulcanic de la Racos
La aproximativ 700 de metri de la renumitele coloane de bazalt de langa Racos, judetul Brasov, in directia nord-vest, pe un drum abordabil si cu masina, putem ajunge la un impresionant crater vulcanic.
Cariera Brazi
Cariera Brazi
La aproximativ 300 m spre nord de coloanele de bazalt din Racosu de Jos, se afla Cariera Brazi.
Fortareata lui Mihai
Fortareata lui Mihai
Fortareata lui Mihai, de langa Mateias.
Biserica fortificata din Darjiu
Biserica fortificata din Darjiu
Biserica unitariana fortificata din Darjiu este un monument istoric si de arhitectura din sec.
Mesendorf
Mesendorf la 18.95 km
GR0529 Mesendorf
Cloasterf
Cloasterf la 20.75 km
GR0527 Cloasterf

Stii vreun loc inedit din apropiere, frumos si interesant, dar mai putin cunoscut? Prezinta-ne informatii despre aceste locuri, si da posibilitatea celorlalti sa le cunoasca nemijlocit!


Posibilitatile utilizatorilor


 • Comentariu si anuntare geoobiectiv nou
 • Cautare dupa cuvinte cheie sau coordonate
 • Ultimele comentarii si ascunzisuri gasite
 • Urmarire geoascunzis
 • Localizare pozitie ascunzis pe harta
 • Ascunzisuri apropiate si negasite, listate si pe harta
 • Harta militara topografica, Imagini aeriene ortorectificate, Trasee drumetii, Camere web, Vremea, OpenStreetMap, OpenTopoMap
 • Coordonate gps in diferite formate
 • Descarcare coordonate - fisier .gpx
 • Locatii langa ascunzis in format .gpx
 • Doresti sa ai acces la serviciile enumerate mai sus? Primul pas este inregistrarea.


Ultimele comentarii


 • Am gasit si aceasta geocutie - Este o cetate medievală intr-o stare foarte bună comparate cu alte cetăți...
 • Prima cutie - Gasita de clubul nostru, prima comoara din (speram) un lung sir...
 • Ai reusit deja sa vizitezi locul prezentat? Ai gasit si geocutia ascunsa aici? Sau vrei doar sa comentezi, si sa completezi descrierea? Povesteste-ne despre experienta ta!


Copyright © 2007-2023 Geotrekking +.ro Toate drepturile rezervate. Geodrumetie, cautare de comori virtuale, ghid turistic geotrekking Romania, drumetii si excursii. Geoascunzisuri, atractii turistice.